New Video Upload : AI ÎN VIAȚĂ EXACT CÂT VALOREZI (CU ADEVĂRAT!) ÎN OCHII TĂI

AI ÎN VIAȚĂ EXACT CÂT VALOREZI (CU ADEVĂRAT!) ÎN OCHII TĂI
AI ÎN VIAȚĂ EXACT CÂT VALOREZI (CU ADEVĂRAT!) ÎN OCHII TĂI – Luna Nouă în Rac, 10.07.2021

Cu toții ne dorim să avem în viață bucurii, reușite, împliniri, bunăstare și iubire. Doar că prea puțini știm cu adevărat ce înseamnă aceste lucruri, aceste stări; pentru mulți ele rămân niște vise, în timp ce alții vor încerca să le creeze fără a ști, de fapt, ce sunt ele.

Cum putem avea bucurii dacă nu știm ce sunt ele, cum vin, cum ne simțim când le avem. Nu putem. Cum putem avea parte de iubire când tot ce am fost învățați e că „trebuie” să fim și să facem într-un anumit fel pentru ca ceilalți să nu se supere. Cât despre bunăstare… nici măcar nu știm ce este acea stare bună (bună-stare) care să ne împlinească.

Când tot ce avem este frica zilei de mâine, frica de singurătate și/sau de sărăcie, ce bună-stare poate rezulta? Cum ar putea arăta viața noastră împlinită?

Imaginează-ți că cineva îți povestește despre un fruct tropical pe care nu l-ai văzut, nu știi ce gust și miros are; doar ce ți s-a spus. Apoi, vei auzi și pe altcineva povestind despre același fruct. Deja vei interveni în discuție spunându-ți părerea, doar ai auzit deja despre fructul din discuție. Vei ajunge ca, după câteva discuții despre acel fruct să devii „specialist”, considerând că deja știi totul. Și totuși, nu l-ai văzut sau gustat.
Cam așa este și cu fericirea, bunăstarea și iubirea.

Nu putem avea în viață decât deea ce știm cu adevărat. Nu ce spunem că știm, nu ce credem că știm.

Avem atâția bani cât este părerea noastră despre ei.
Sunt ochiul dracului? Păi vom avea parte doar de… ochiul dracului. Sunt un rău necesar? Vom atrage răul în viață odată cu apariția banilor.

Dacă ne este teamă de fericire crezând că după aceea va veni imediat ghinionul, vom atrage direct ghinionul, nu de alta dar să ni se împlinească odată dorința.
Dacă nu valorăm nimic în ochii noștri, cum am putea atrage ceva valoros în viață?

Mai multe despre cum schimbăm binele în rău sau invers voi povesti în cadrul unei emisiuni transmisă în direct vineri, 09 iulie, de la ora 20.30 (ora României) pe pagina mea de Facebook și pe canalul meu YouTube.

Te aștept cu drag.

Binețe, Om înțelept!

Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: