New Video Upload : OMULE, EȘTI MAI MULT DECÂT CORPUL TĂU FIZIC!

OMULE, EȘTI MAI MULT DECÂT CORPUL TĂU FIZIC!
OMULE, EȘTI MAI MULT DECÂT CORPUL TĂU FIZIC – Luna Plină În Fecioară din 27.02.2021

Omul are tendința de a se identifica în totalitate doar cu ceea ce vede cu ochii, aude, gustă, miroase și simte. Doar ceea ce este palpabil e considerat adevărat, iar ce nu poate fi demonstrat prin cele 5 simțuri este ignorat, negat și parafat drept imaginație bogată (ca să fim blânzi în exprimare).

Prin educația primită de acasă, de la școală, dar mai ales de pe rețelele de socializare, corpul fizic este pe primul plan, mai ales în prima jumătate a vieții. Omul este învățat să aibă grijă de trupul său, și este „educat” că doar cei cu un corp care se apropie de perfecțiune pot avea succes în viață, ceilalți fiind considerați nedemni de reușită. Nu mă crezi? Ia uită-te puțin ce ți se spune despre cum trebuie să arați ca să ai succes.
Nu ți se induce ideea că doar a celor care arată într-un anumit fel va fi „împărăția” vieții reușite?
Ți se spune cumva, undeva, că nu contează cum arăți, contează setările minții tale și încrederea pe care o ai în tine? Îți spun eu: NU! Nu ți se spune asta.
Ți se spune undeva că problemele corpului fizic sunt rezultatul setărilor defectuoase ale minții și nu invers? Ai fost învățat cumva că dacă vei învăța, mai întâi, să ai încredere în tine, corpul fizic se schimbă? Nu, nu cred; ai aflat tu, eventual, dar asta nu a făcut parte din educația majorității.

Câți nu au renunțat la visele lor doar pentru că li s-a spus că nu vor reuși dacă nu își vor schimba felul în care arată, vorbesc, se îmbracă?
Câți nu i-au crezut pe cei care le-a spus asta și s-au considerat înfrânți, renunțând la visele lor? De ce? Pentru că s-au lăsat convinși de alții că trupul lor e defect, că i-a trădat și apoi s-au grăbit să îl ascundă în spatele unor haine terne și a altor, multe, kilograme în plus.

Câți nu au clacat după ce au auzit un diagnostic considerat grav, sumbru, și au renunțat la a mai lupta pentru ei, pentru viața și sănătatea lor? De ce? Pentru că pentru ei nu a existat nimic altceva decât trupul, au uitat că el este doar evidența, partea palpabilă a vieții, și că, dincolo de asta, mai există cu mult mai mult: există Sufletul, știi tu, partea aceea divină din om, Duhul acela sfânt pe care îl au toți oamenii, dar de care s-a uitat.

Cum poate uita omul de dumnezeul din el? Simplu: considerându-i pe alții mai buni, invidiindu-i pe ceilalți pentru ce au și ce sunt, în loc să își amintească cine este și de unde provine.

Desigur, cei care citesc asta și sunt identificați total doar cu trupul, cu materia, deja comentează în sinea lor și au început să își piardă interesul pentru subiect. De ce? Tocmai pentru că au uitat că sunt mai mult decât ceea ce se vede cu ochiul liber, decât evidența.

Omule, când ai uitat că dincolo de corpul tău mai există mult, mult mai mult? Când ai uitat că tu nu ești doar corpul tău fizic, ci ești și scânteie divină?
Când te-ai identificat total doar cu materia și ai uitat de Spirit? Și când ești dispus să îți reamintești de tine ca întreg?

E TIMPUL!

E timpul să îți amintești cine ești cu adevărat și să nu mai aștepți să ți se spună asta de către „specialiștii” în tine.
E timpul să faci curățenie și să arunci la gunoi toate programele care spun altceva decât că ești om cu esență divină, adică OM!
E timpul să îți recâștigi puterea pe care ai înmânat-o altora, și să devii persoana importantă a vieții tale; tu, nu altcineva.

E TIMPUL!

Și ce moment poate fi mai bun pentru a face curat în viața și programele tale decât cel de Lună Plină în Fecioară ce va avea loc pe 27 februarie 2021, la ora 10.17, ora României.

Te aștept să povestim mai multe despre ceea ce s-a uitat despre om într-un live transmis pe pagina mea Facebook și pe canalul meu YouTube, vineri, 26.02.2021, de la ora 19.45, ora României.

Te aștept cu drag!

Binețe, OM!

Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: