New Video Upload : ÎN FIECARE MOMENT AI POSIBILITATEA SĂ ÎȚI SCHIMBI VIAȚA, DE CE NU O FACI?

ÎN FIECARE MOMENT AI POSIBILITATEA SĂ ÎȚI SCHIMBI VIAȚA, DE CE NU O FACI?
ÎN FIECARE MOMENT AI POSIBILITATEA SĂ ÎȚI SCHIMBI VIAȚA, DE CE NU O FACI? – Luna plină în Rac, 30.12.2020

EȘTI CREATOR, IAR CEEA CE GÂNDEȘTI ÎȚI CREEAZĂ REALITATEA VIEȚII.

Da, știu, chestia asta cu creatorul ai mai auzit-o din mai multe părți, tu, cel care citești și urmărești tot ce mișcă-n lumea asta în materie de dezvoltare personală și spirituală.
Dar dă-mi voie să te întreb: ai înțeles profund această frază? Ai făcut schimbări în viața ta? Ești atent la ceea ce gândești? Ai înțeles că și cel mai mic gând răzleț, neconștientizat, îți creează un nou drum, o nouă perspectivă, o nouă realitate, și că va trebui să suporți consecințele pentru ce ai creat conștient sau inconștient?

Hai să luăm un exemplu: să presupunem că te rogi, citești psalmi, faci meditații, faci Ho’oponopono sau orice altceva cu care rezonezi. Asta îți va aduce o stare de liniște și pace în acele momente. Apoi revii la viața ta și vei reintra în rutina zilnică: mergi la serviciu, la cumpărături, te uiți la televizor la știri sau citești, etc.

Meditația și rugăciunea îți vor crea o stare de liniște și pace, așa cum am spus, iar dacă această stare ar rămâne în permanență, viața ta ar deveni una liniștită iar tu ți-ai putea păstra pacea interioară.
Acesta și este rolul rugăciunii și a meditației, să îți creezi o realitate plină de liniște, nu?

Acum gândește-te ce se întâmplă după ce ieși din acea stare și reintri în cotidian: îți schimbi starea, începi să te agiți anulând efectul rugăciunii și a meditației, sau încerci să păstrezi această stare de liniște fiind conștient că de tine depinde ce reacții alegi să ai?

Îmi vei spune că este greu să te menții în această stare tot timpul. Da, așa este, dar vorbești din practica aplicată sau din teorie?

Lucrezi zilnic să îți prelungești starea de liniște indiferent de ce se întâmplă în exterior? Sau nici măcar nu încerci mulțumindu-te să stai câteva minute în rugăciune ca și cum ai evada din realitate și apoi ai reintra în viața-ți cunoscută ale cărei rezultate le cunoști deja.

Fiecare gând și acțiune pe care le alegi îți schimbă realitatea pe care ți-o creezi: rămâi în liniște, vei atrage liniște și oameni liniștiți; alegi agitația, reintri în starea de frică, furie, bârfă, nemulțumire, vei atrage oameni de aceeași factură și vei deschide ușa acestui gen de viață.

Dar, vezi tu, în fiecare dimineață când te trezești ai câteva minute în care nu faci priză cu realitatea de ieri, în care poți fi cine și cum vrei. Dar apoi îți reamintești cine și cum ar trebui să te comporți pentru a continua de unde ai lăsat-o ieri.

În fiecare dimineață ai putea deveni cine vrei, doar memoria te face să redevii cel de ieri.

Gândurile sunt cele care ne creează viața. Alege-le cu grijă pentru că devii ceea ce gândești.

Unul dintre momentele care ne reamintește că ar fi bine să renunțăm la ceea ce ne face nefericiți în viață și că dacă nu, vom rămâne în aceeași realitate, este Luna Plină.

Miercuri, 30 decembrie 2020, la ora 05.28 (ora României) are loc momentul de Lună Plină în Rac, ultimul de acest gen din acest an.

Mai multe despre aceste subiecte voi vorbi marți, 29.12, într-un live transmis pe pagina mea de Facebook și pe canalul meu YouTube cu începere de la ora 19.45 (ora României).

Te aștept cu drag!

Binețe, Om înțelept!

Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: