New Video Upload : VIAȚA TA, GÂNDIREA TA, ALEGERILE TALE, RESPONSABILITATEA TA

VIAȚA TA, GÂNDIREA TA, ALEGERILE TALE, RESPONSABILITATEA TA
VIAȚA TA, GÂNDIREA TA, ALEGERILE TALE, RESPONSABILITATEA TA – Solstițiul de iarnă și marea conjuncție Saturn-Jupiter în Vărsător – 21 decembrie 2020

Că viața ta îți aparține ar trebui să știi deja.
Că nimeni nu îți poate face rău decât cu permisiunea ta, și asta ar trebui să cunoști.

Că gândurile tale îți creează realitatea, că ceea ce gândești este ceea ce primești înapoi ai putut observa deja; că tu nu ești (încă) de acord așa ceva, asta nu schimbă lucrurile.

Că ai ales să fii victimă și să dai vina pe alții e alegerea ta.
Că în loc să observi și să îți înveți lecțiile alegi să găsești scuze de ce nu faci un lucru, de ce amâni să îți faci curat în emoțiile, trăirile și sentimentele tale, e alegerea ta.

Că alegi să rămâi în trecut încrâncenat și agățat de ceva ce ți s-a întâmplat cu mulți ani în urmă și că refuzi să mergi mai departe cu viața ta, asta deja este responsabilitatea ta.
Că refuzi să vezi că alegerile pe care le faci îți îngreunează viața și îți mențin gândirea la nivel toxic, este tot responsabilitatea ta.

Că refuzi să vezi și să accepți că ești stăpânul propriei gândiri, a propriilor alegeri, a propriei tale vieți și să îți asumi responsabilitatea pentru tot ce este și ce ești, e ALEGEREA TA!

Doar că, vezi tu, nu ești singur ci faci parte dintr-un întreg numit Univers, indiferent dacă tu crezi asta sau spui că nu e adevărat.
Fiecare om, fiecare ființă, fiecare obiect văzut sau nevăzut fac parte dintr-un întreg, și fiecare își are locul și rolul său.

Dacă tu refuzi să-ți faci treaba, Universul te va scoate afară din calculele lui; în fond nici șansele și oportunitățile nu se dau la nesfârșit.

Din când în când de-a lungul istoriei au existat momente în care Universul a început să facă curățenie și să nu mai acorde șanse celor care le-au irosit rămânând în ură, încrâncenare, intoleranță și sfidare.

Un asemenea moment este semnalat de întâlnirea dintre cele două mari planete ale sistemului nostru solar: Jupiter și Saturn.

Jupiter (sau Zeus în mitologia greacă) reprezintă expansiunea, înțelepciunea, legile morale scrise și nescrise.
Saturn (sau Cronos în mitologia greacă) reprezintă lecțiile karmice, restricțiile și limitările pe care unii le iau ca pe ceva negativ, dar alții înțeleg că fără anumite reguli s-ar crea haos.

Întâlnirea dintre cele 2 planete are loc în ziua Solstițiului de iarnă, în 21 decembrie 2020.

De ce este important să auzim mesajul Universului transmis acum?
Pentru că acum este un moment de evaluare al omenirii (indiferent că tu crezi sau nu) dacă a înțeles sau nu că viața, gândirea, alegerile sunt responsabilitatea fiecăruia.

Mai multe despre acest subiect voi vorbi duminică, 20.12.2020, cu începere de la ora 19.45 (ora României) într-un live transmis pe pagina mea de Facebook și pe canalul meu YouTube.

Te aștept cu drag!

Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: