Trăirea în ILUZIE – efectele asupra sănătății (zona capului, ochi, urechi, nas)

Ești bolnav(ă)? Ești nefericit(ă)? Trăiești în stres? Totul e o mare nedreptate, oamenii sunt răi; îi observi pe toți și te compari cu toți?

Totul e o ILUZIE!

Trăiești într-o lume plină de minciuni și de fals; o lume construită după spusele celorlalți, pe care tu o întreții pentru a nu supăra pe alții.
Doar că, vezi tu, în încercarea de a nu-i supăra pe alții, distrugi persoana cea mai apropiată ție: TU!
Este ca și cum ai încerca să porți haine care nu sunt ale tale; tu nu te simți bine în ele, ba chiar ești nefericit(ă), dar nu spui sau faci nimic, pentru a nu supăra, jigni sau ofusca. Iar în timp vei ajunge să te anulezi pe tine, nevoile tale, crezând că doar dacă îi mulțumești pe alții exiști, și că altfel nu meriți nimic. Încetul cu încetul, vei ajunge să porți în permanență „hainele” pe care societatea ți le impune, tu crezându-te nedemn.
Ce urmează? Crezi că totul e o mare nedreptate, că oamenii sunt răi, ceea ce va duce la stres și la amplificarea lui, iar în final vei sfârși bolnav și neputincios, constatând filozofic că „viața e nedreaptă!”.

ILUZIE!
E o lume ireală pentru tine, pentru că nu e a ta. E ca și cum trăiești în permanență în casa altcuiva; sau parcă ai fi în alt film.

Săptămânile trecute am vorbit despre efectele devastatoare ale altor emoții negative, iar dacă nu ai reușit să le vezi, te invit cu drag să o faci:

– FRICA are efecte asupra rinichilor și aparatului urinar, provocând retenția de apă, dar și probleme de circulație la nivelul picioarelor: https://youtu.be/iqa0ba4pnsA

– VINA și PĂCATUL trăite tacit au efecte negative asupra aparatului genital (vezi aici: https://youtu.be/ne7rv6z-1C8)

– FURIA și RUȘINEA afectează digestia și organele aparatului digestiv (vezi aici: https://youtu.be/QpMTc_R50vo).

– SUPĂRAREA, URA și TRISTEȚEA duc la boli ale inimii, sistemului circulator și plămânilor (vezi aici: https://youtu.be/D9e1IuB1BZw).

– MINCIUNA și INVIDIA duc la probleme în zona gâtului: coloana cervicală, tiroidă și paratiroide ( https://youtu.be/ijAK8vvd_4E)

Care este legătura între psihic, creier și corpul fizic, și cum reușesc emoțiile să ne îmbolnăvească am povestit în emisiunea „TRATARE versus VINDECARE – de ce nu ne vindecăm întotdeauna deși urmăm tratamente?” – https://youtu.be/AjNsflw9CpM

Și cum se produce vindecarea, cu criza ei cu tot, poți urmări aici: CRIZA DE VINDECARE – https://youtu.be/N3tC0uqpmmk

Tot ceea ce îți povestesc am învățat prin prisma pregătirii mele ca medic (Facultatea de medicină din Timișoara, promoția 1990), a cursurilor de Noua Medicină Germanică, Recall Healing, Biorezonanță și trecută prin filtrul observațiilor personale de-a lungul anilor.

Așadar, te invit să îmi fii alături duminică, 25 februarie, cu începere de la ora 20, unde voi povesti LIVE despre efectele trăirii în ILUZIE asupra sănătății omului la toate nivelurile.

Nu trebuie decât să accesezi canalul meu YouTube la adresa: https://youtu.be/1h9trGxOZYI

Și pentru a nu pierde vreo transmisie a mea, te invit să te abonezi la canalul meu YouTube: https://www.youtube.com/user/edithkadar

Emisiunea poate fi văzută oricând, și după încheierea transmisiunii în direct.

Sunt @Edith Kadar, și te aștept să povestim pentru a ne informa și a ne deschide mintea.

„INFORMAȚIA DĂUNEAZĂ GRAV IGNORANȚEI ȘI ORGOLIULUI!”

Binețe, OM fain!

dr. Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: