New Video Upload : „CINE NU-I GATA, ÎL IAU CU LOPATA!” – Luna plină în Scorpion 27.04.2021

„CINE NU-I GATA, ÎL IAU CU LOPATA!” – Luna plină în Scorpion 27.04.2021
„CINE NU-I GATA, ÎL IAU CU LOPATA!” – Luna plină în Scorpion 27.04.2021

Îți mai amintești cum ne jucam de-a v-ați ascunselea în copilărie? Mă rog, noi ăștia care ne-am jucat fără opreliști de nu ne mai puteau aduce părinții în casă seara.
Îți amintești că unul dintre copii stătea cu ochii acoperiți, număra până la 10, în timpul ăsta ceilalți se ascundeau, iar înainte de a deschide ochii spunea: „cine nu-i gata, îl iau cu lopata!”, și apoi pornea în căutarea celor ascunși?

Acel „cine nu-i gata, îl iau cu lopata!” era avertismentul final că se pornea în căutarea celor care s-au pitit pe unde au mai avut timp și loc, și că trebuie să stea nemișcați.
Îți amintești, nu?

Eh, așa este cu schimbarea în viață: ți se dă posibilitatea să o faci, dar dacă o tot amâni schimbarea va porni în căutarea ta, te va găsi și te va cuprinde, vrei sau nu vrei.
Degeaba ești plin de ifose și de orgolii afirmând că tu faci schimbarea când vor mușchii tăi, dar de fapt nu o faci. Degeaba te ascunzi plin de frici ca nu cumva schimbarea să te oblige să faci ceva nou în viața ta fadă și comodă.

Schimbarea este inevitabilă; e ca un val puternic care cuprinde totul; și cum tu faci parte din acest tot, ai face mai bine să dai drumul la hățurile cu care încerci să controlezi disperat ceea ce nu poate fi controlat: viața.

De ce este inevitabilă schimbarea? Pentru că întregul Univers se schimbă în fiecare secundă, se regenerează, se re-creează; lucrurile vechi dispar și fac loc lucrurilor noi.
Și corpul fizic se modifică în permanență, se regenerează, se vindecă, se adaptează, nu rămâne în neschimbare. Un organism care nu se adaptează, nu se schimbă, este un organism condamnat la dispariție.

De ce oamenii fac atât de greu schimbarea?
Pentru că le este frică de ce este dincolo, le este frică de necunoscut.
Pentru că nu știu, nu vor să accepte sau nu vor să afle că fac parte dintr-un întreg, că nu sunt singuri și că nu pot face totul de capul lor fără să țină cont de acel întreg.
Pentru că mulți sunt maniaci ai controlului și vor să controleze tot ce mișcă-n lumea asta, iar dacă ar putea ar spune și lumii cum să se schimbe astfel încât pe ei să nu-i deranjeze. Stai, mi-am amintit că deja mulți fac asta.
Pentru că își imaginează că schimbarea trebuie să fie musai pozitivă, să le aducă doar beneficii și câștiguri, altfel ei nu sunt de acord și nu aprobă nicio schimbare, da?!
Pentru că percep schimbarea ca pe ceva deranjant, ceva care îi scoate din zona călduță a confortului.
Pentru că e mai ușor să le ceară celor din jur să se schimbe decât să se deranjeze ei.

Ideea este, dacă ai reținut, că omul nu e singur de capul lui, și nu poate evita schimbarea. De ce? Pentru că lumea și timpurile se schimbă, iar omul trebuie să se adapteze, altfel vine schimbarea și-l ia cu lopata pe sus de nu se vede, iar atunci nu mai are ce să facă.

Lumea care se schimbă în permanență dă posibilitatea omului de a face și el schimbarea, adaptarea. Când ignoră semnele apar avertismentele. Iar când le ignoră și pe acelea, îi trage preșul de sub picioare și îl trage în vârtejul schimbării în ciuda protestelor.

Omul nu poate supraviețui fără lume, dar lumea aflată în continuă schimbare își continuă existența și fără om.

Un astfel de moment de schimbare care te poate lua cu lopata pe sus este cel de Lună plină în zodia morții și renașterii: Scorpionul.

Luna plină în Scorpion va avea loc în dimineața zilei de 27 aprilie 2021, ora 06.31, ora României. Tot în această zi planeta care guvernează Scorpionul, Pluto, va intra în mișcare retrogradă în Capricorn. Dacă la toate astea se adaugă Soarele în Taur care are alături alte 4 planete, vom obține o perioadă în care vrei-nu vrei schimbarea te va lua pe sus; poți țipa, urla, poți fi victimă, lumii din care faci parte nu-i pasă.

Despre toate acestea voi povesti pe larg – în cadrul unei emisiuni live transmisă pe pagina mea de Facebook și pe canalul meu YouTube – luni, 26.04, seara, se la ora 19.45, ora României.

Te aștept cu drag!

Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: