New Video Upload : NU POȚI AVEA CEEA CE VREI PÂNĂ NU DEVII CEEA CE TREBUIE

NU POȚI AVEA CEEA CE VREI PÂNĂ NU DEVII CEEA CE TREBUIE
NU POȚI AVEA CEEA CE VREI PÂNĂ NU DEVII CEEA CE TREBUIE – Luna Nouă în Berbec

De câte ori nu ți-ai dorit ceva, ai încercat să obții, dar apoi te-ai dat bătut? Poate pentru că nu ai crezut suficient în tine sau pentru că nu ai fost învățat să lupți pentru ceea ce vrei cu adevărat. Indiferent că ai vrut o slujbă de vis, un/o partener(ă) ideală, o viață ca-n filme, de multe ori nu ți-a ieșit.

Ți-ai dorit să fii fericit, să îți găsești liniștea, să ai relația perfectă, să fii bogat, etc, și în loc să te apropii de visul tău, parcă interveneau tot felul de lucruri și situații de ultim moment care ți-au amânat sau spulberat împlinirea a ceea ce îți doreai. Și în loc să încerci de atâtea ori până ce reușești, ai renunțat și te-ai consolat cu ideea că doar alții au noroc, tu nu.

Vezi tu, singura diferență dintre un om care reușește și unul care se dă bătut este că cel care reușește nu se oprește; el încearcă din nou și din nou, iar fiecare încercare îl transformă, îl face din ce în ce mai bun, mai atent, mai performant, mai rapid și eficient în gândire.

Imaginează-ți că vrei să câștigi un concurs internațional de înot. Pentru asta e nevoie să urmezi cursuri de înot, să faci antrenamente din ce în ce mai dese și mai lungi, în funcție de unde vrei să ajungi.
Acum imaginează-ți că nici nu ai început bine antrenamentele, și te duci la fundul bazinului, speriindu-te că te vei îneca; din fericire antrenorul e pe fază și te scoate la timp.
După această experiență ai două posibilități: fie renunți la orice tentativă de a te apropia de apă și vei considera că nu e de tine, că prea îți pui viața în pericol și vei povesti tuturor pentru tot restul vieții tale despre cum era să mori în bazin și că înotul nu e de tine. Sau îți dai seama că acea întîmplare face parte din lecțiile tale, și continui să vii la antrenamente, chiar dacă provocările vor fi din ce în ce mai mari; dar fiecare test trecut te va face mai bun, mai rezistent, mai pregătit să reușești în ceea ce ți-ai promis: să câștigi medalii.

La fel se întâmplă și în viață: ai posibilitatea să renunți după câteva încercări și apoi să te plângi tot restul vieții de nedreptatea pe care ai suferit-o și cât de răi sunt oamenii și Dumnezeu, sau ai posibilitatea să încerci până când reușești, aplicând de fiecare dată o nouă strategie, o nouă tactică. Ce face asta? Te face un învingător, un foarte bun strateg, un bun organizator.
Practic, te transformi pe măsură ce încerci din nou și din nou. Devii varianta ta din ce în ce mai bună, mai performantă. Și doar când te vei transforma fizic, psihic și mental, vei deveni un învingător, nu mai repede.

Degeaba vrei să ai o slujbă de vis dacă nu ești dispus să te transformi în ceea ce e nevoie să fii.
Degeaba vrei o relație perfectă dacă tu nu ești dispus(ă) să devii persoana perfectă pentru o asemenea relație.
Degeaba vrei să ai bunăstare și abundență dacă nu ești dispus să ieși din starea de victimă plângăreață și să lucrezi cu tine pentru a te schimba.
Degeaba ai vise multe dacă nu ești dispus să te transformi în persoana pe care nu o poate opri nimeni și nimic.

NU POȚI AVEA CEEA CE VREI PÂNĂ NU DEVII CEEA CE TREBUIE!

Cei care au reușit în viață au încercat de nenumărate ori și nu s-au dat bătuți; dar după fiecare încercare s-au transformat într-o variantă din ce în ce mai bună.

Până și să te tot plângi de ghinionul tău nu îți aduce nimic nou, nu te ajută să te schimbi; e aceeași plângere, deci aceleași rezultate.

Doar când ești dispus să renunți la confortul călduț al victimizării, când nu vei mai vrea să atragi atenția asupra ta prin a ți se plânge de milă, și când ești dispus să încerci de nenumărate ori (pe bune, nu doar să spui asta), atunci vei deveni ceea ce trebuie pentru a putea avea ceea ce vrei. Nu mai repede.

Și ce moment e mai bun pentru a începe schimbarea decât Luna nouă?!
Luni, 12 aprilie, la ora 5.31 (ora României), va avea loc momentul de Lună Nouă în Berbec, zodia care începe ciclul zodiacal. Ce oportunități aduce și la ce predispune următoarea perioadă, voi povesti în cadrul unei emisiuni în direct transmisă pe pagina mea de Facebook și pe canalul meu YouTube, duminică, 11.04, de la ora 19.45, ora României.

Te aștept cu drag!

Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: