New Video Upload : CURAJUL DE A STABILI PRECEDENTE (Luna Nouă în Capricorn – 13.01.2021)

CURAJUL DE A STABILI PRECEDENTE (Luna Nouă în Capricorn – 13.01.2021)
CURAJUL DE A STABILI PRECEDENTE (Luna Nouă în Capricorn – 13.01.2021)

De câte ori ai curajul de a face ceva nou, ceva ce nu ai mai făcut până atunci, vei stabili un precedent și vei influența, sub o formă sau alta, și pe alții să facă la fel.

Fiecare om are dreptul și are puterea de a o lua de la capăt, de a reîncepe ceva ce nu a reușit prea bine. Fie că este vorba despre o relație care nu a mers bine, un proiect care a eșuat, sau orice altceva, un om puternic nu se dă bătut și mai încearcă o dată, a doua oară, până când reușește ce și-a propus.

Este vorba aici despre curaj? Da, desigur.
Dar de ce nu au toți acest curaj și de ce unii se dau bătuți și încetează să mai încerce din frica să nu greșească? Să fie ei lipsiți de curaj? Nu! Ei pur și simplu au curajul să nu mai încerce, să se dea bătuți, să abandoneze. Da, e un mare curaj și acesta! Nu te-ai fi gândit, nu?

Omul este curajos din fire, este curios, și vrea să aibă diferite experiențe care să se adauge la cunoașterea lui. Unii sunt curioși de reușită, ce este aceasta, cum îi va ajuta în viață, în timp ce alții sunt curioși să experimenteze eșecul, nereușita.

„Cum adică să vrea cineva să experimenteze eșecul?”, s-ar putea să spui.
Păi dacă omul se gândește doar la eșec și nereușită, cum crezi că va fi rezultatul? O reușită cumva? Nu.

Ai uitat că majoritatea lucrurilor în viață sunt făcute inconștient, fără ca omul să fie prezent 100% în ce face sau ce spune? Am mai vorbit despre asta și în materialul filmat săptămâna trecută (https://youtu.be/nOThleD-zUk).

Dragă Om, dacă ai fi atent la gândurile tale, la emoțiile care le însoțesc, și le-ai prelucra, nu ar mai fi nevoie de atât de multe încercări pentru a reuși ceea ce îți propui. Dacă ai putea vedea fiecare încercare ca pe ceva care te ajută și nu care te face mic și incapabil, ai schimba perspectiva în viață (https://youtu.be/NxmqKi8xVKs).

Să presupunem că vrei să îți iei carnetul de conducere, dar ți-e frică de examen, de polițist, de condus, etc. Ai încercat de câteva ori, dar nu ai reușit.
Ai două variante: să renunți și să nu mai încerci, rușinat de gândul că alții pot dar tu nu (iar acesta este un comportament „moștenit” din familie), sau să stai cu tine și să scrii pe un caiet toate temerile tale, de unde vin, de la cine le-ai „împrumutat” și cine ai fi tu fără ele; iar după ce te-ai liniștit, să încerci din nou la examen.

Dacă până acum ți-a fost frică pentru că ai făcut același lucru de fiecare dată, acum alege să faci altfel ca până acum.
Dacă până acum ai eșuat, de data asta vei reuși, și așa ai stabilit un precedent. La ce? La reușită. Dacă o dată ai reușit, vei reuși și a doua oară, etc.
Dacă până acum ai făcut lucrurile într-un fel, din momentul în care schimbi gândirea vei schimba perspectiva, și stabilești un alt precedent.

Orice schimbi la tine, la gândirea ta, va modifica realitatea în care trăiești și va stabili un precedent pentru tine și pentru cei din jur care nu au curajul, dar sunt inspirați de ceea ce faci.
Cam ca o locomotivă care deszăpezește prima dată după ninsoare liniile ferate și creează drum pentru alte trenuri.

Tot ce faci nou, adică altceva decât până acum, va produce schimbări profunde în tine până la nivel de celule, până la nivel de ADN.

„Când schimbăm felul în care vedem lucrurile, lucrurile pe care le vedem se schimbă”, a spus la un moment dat Wayne Dyer.

Cel mai bine „vorbesc” despre schimbare, despre a o lua de la început și a stabili precedente momentele de Lună nouă.
Miercuri, 13.01.2021, la ora 07.00, ora României, are loc Luna Nouă (adică un nou început) în Capricorn (zodia regulilor, restricțiilor, vechiului).

Despre toate acestea, dar mai ales despre curajul de a stabili precedente, voi vorbi într-un live pe pagina mea de Facebook și pe canalul YouTube marți, 12.01, de la ora 19.45, ora României.

Te aștept cu drag!

Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: