New Video Upload : ORICUM S-AR SCHIMBA VIAȚA TA, NU UITA SĂ (TE) IUBEȘTI – Luna Nouă în Scorpion 15.11.2020

ORICUM S-AR SCHIMBA VIAȚA TA, NU UITA SĂ (TE) IUBEȘTI – Luna Nouă în Scorpion 15.11.2020
Că totul în jurul nostru se schimbă, asta se poate vedea și simți în fiecare zi.
Schimbările sunt atât de rapide încât nu ne mai putem face niciun plan pentru mai târziu.

Trăim vremuri extraordinare în care putem vedea schimbarea majoră nu numai în viața și traiul oamenilor, ci și la nivel planetar.
Tot ce am știut până acum se dovedește că nu ne mai prea folosește. Nimeni nu ne-a pregătit pentru un „cutremur” atât de mare în viața noastră, în concepții și în regulile după care ne-am condus până nu demult.

Mulți dintre noi luăm această schimbare ca pe ceva foarte rău, și considerăm că e sfârșitul vremurilor. Alții se adaptează fiecărei zile, sau cel puțin încearcă să o facă.

Da, este sfârșitul vremurilor. Al vremurilor pe care le-am cunoscut, în care ne puteam face planuri pe următorii ani, al vremurilor în care ne mândream cu controlul pe care îl aveam asupra viitorului.

Da, este sfârșitul vremurilor în care puteam trăi o viață călduță, cu minim efort, și când puteam sta pe margine, să arătăm și să comentăm despre cei care se schimbă voluntar.

Trăim vremuri în care doar cei care se vor adapta în tăcere și fără comentarii la nou vor supraviețui în viitor.

Cei care nu vor să se schimbe vor comenta într-una, își vor consuma energia negând lucrurile, atacându-i pe cei care spun sau fac altfel decât erau ei obișnuiți. Sunt cei care, în loc să-și vadă de viața lor, vor încerca să îi facă pe ceilalți să se comporte așa cum erau ei obișnuiți în trecut.

Că ne place sau nu, viața se schimbă în permanență. Dar nicio schimbare de până acum în viața noastră nu a fost atât de puternică la nivel planetar.
Totul se schimbă; e ca o avalanșă ce a pornit și care va cuprinde totul, că ne place sau nu.

Nu mai e timp de comentarii și negări; e ca și cum am spune că nu credem în avalanșă, deși se simte deja efectul ei. Doar cei care acceptă ce se întâmplă, care nu mai opun rezistență, vor merge mai departe în perioada următoare.

Schimbările nu aduc doar neplăceri; doar ego-ul se simte atacat în această perioadă. Schimbările aduc și oportunități de transformare și renaștere în nou.
Dar pentru că totul estei neobișnuit, echilibrul emoțional este greu de păstrat.

Dar ce este cel mai greu este să ne menținem în iubire indiferent ce va aduce viitorul.

Despre schimbare, nou, oportunități de transformare și despre singura ancoră în aceste vremuri – IUBIREA – voi povesti sâmbătă, 14 noiembrie 2020, cu începere de la ora 19.40 într-un direct transmis pe pagina mea de Facebook și pe canalul meu YouTube.

Te aștept cu drag!

Binețe, Om înțelept!

Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: