New Video Upload : ORGANELE CORPULUI – semnificația spirituală

ORGANELE CORPULUI – semnificația spirituală
Când vine vorba despre corpul uman, despre organele și sistemele care îl compun, avem tendința de a descrie totul din punct de vedere anatomic, fizic.

Știm că avem organe, știm, în mare, ce fac fiecare dintre ele, iar atunci când apar probleme mergem la medic și le tratăm.
Ne-am obișnuit să folosim cele 5 organe de simț pentru a percepe lumea înconjurătoare.

Ne procesăm viața prin intermediul corpului fizic, uitând că nu suntem doar un trup, ci suntem cu mult mai mult, că avem un suflet care poate percepe dincolo de ceea ce ne „spun” atingerile, văzul, auzul, mirosul și gustul.
Creierul procesează informațiile din exterior, dar sufletul poate influența ceea ce „înțelege” computerul, adică creierul.

Dacă ar fi să ne luăm doar după corpul fizic și dacă totul s-ar reduce la el ar însemna că suntem mici roboței fără simțire, fără trăire, fără emoții. Din fericire, suntem cu mult mai mult, doar că nu e vizibil, palpabil.

Ne-am obișnuit să dăm crezare doar la ceea ce este evident, ce poate fi demonstrat prin cele 5 organe de simț. Dar, dacă luăm în considerare că suntem cu mult mai mult decât o carcasă cu organe, înseamnă că aceste organe procesează mult mai mult decât hrana și lichidele consumate și procesate: procesează însăși viața.

Dacă suntem cu mult mai mult decât un corp fizic, suntem un suflet care animă corpul, înseamnă că și organele au mai multe funcții în afară de cele evidente.

Care este simbolul organelor noastre și ce semnificație spirituală au ele am vorbit cu Beatrice Motiu în cadrul emisiunii Esenta Vietii de miercuri, 28 octombrie de la ora 19, la Radio Zestrea Pecica.
Emisiunea a fost transmisă live pe facebook.

Vizionare plăcută!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: