New Video Upload : MAGIA IUBIRII VINDECĂ

MAGIA IUBIRII VINDECĂ
MAGIA IUBIRII VINDECĂ. Desigur, pentru unii acest titlu sună a clișeu.
Cum adică „magia iubirii vindecă”? E basm, sau ce?

Nu, nu e basm. Magia nu înseamnă vrăjitorie, ci înseamnă să simți iubirea până la ultima celulă, iar ea, IUBIREA, să poată curge nestingherită între cele 2 persoane.

Mulți leagă cuvântul „iubire” de cuplu, de parteneriat; dar iubirea este acea energie care creează legături puternice între oameni, indiferent dacă relațiile sunt în familie, de cuplu, profesionale, etc.

Am întâlnit mulți oameni care nu cred în iubire. Am întâlnit persoane care atunci când spui „iubire” se gândesc la sex. Dar nu are nicio legătură.

Iubirea este o stare, o emoție, un sentiment care ne face să ne simțim vii, și care ne trezește la viață atunci când simțim că sufletul moare.

Când iubim, ne vindecăm.
Iubirea vindecă. De ce? Pentru că atunci când iubim ne reconectăm la noi, ne reconectăm la Dumnezeu. Iar asta este magic.
E magia iubirii care vindecă.

Nu e nevoie să crezi ceea ce spun, și nici nu poți înțelege ce spun dacă în viața ta (crezi că) nu există iubire. Vei spune că sunt baliverne, că sunt clișee ieftine, că sunt cuvinte goale de conținut. Însă doar pentru că tu nu crezi sau nu ai experimentat, nu înseamnă că nu există iubirea cu magia ei vindecătoare.

Pentru a povesti despre acest subiect am invitat alături de mine doi oameni frumoși care formează un cuplu: Cristela și Călin Georgescu.

Te invit să ne fii alături marți, 25 august 2020, cu începere de la ora 20 (ora României), într-ul live transmis pe pagina mea de Facebook și pe canalul meu YouTube.

Te așteptăm cu drag!

Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: