New Video Upload : Despre AUTOSABOTARE, sau cum ne putem pune singuri piedici în evoluție

Despre AUTOSABOTARE, sau cum ne putem pune singuri piedici în evoluție
De câte ori nu ai stat să te gândești cât de bine ți-ar fi fost în viață dacă la un moment dat ai fi făcut altceva, ai fi fost cu altcineva; dacă ai fi ales alt drum, altă variantă, o altă cale decât ai făcut-o?

De câte ori nu ți-ai irosit timp și energie gândindu-te cum ar fi trebuit să fie dacă ți-ai fi ascultat intuiția, ți-ai fi auzit sufletul și semnalele pe care Universul ți le-a trimis?

De câte ori nu ai stat să te gândești care a fost momentul în care lucrurile au scăpat de sub control, au luat-o razna, și nu ai mai reușit să le readuci pe calea normală, respirabilă a vieții?

De câte ori ai refuzat șansa de a crește personal, uman, și ai ales situații care te-au ținut în loc sau chiar ți-au adus mai multă nefericire?

De câte ori te-ai refuzat pe tine pentru a mulțumi pe altcineva, chiar dacă nu ai primit niciodată vreun semn de recunoștință?

De câte ori ți-ai înăbușit fericirea și bucuria doar pentru a ni-i supăra pe morocănoșii și pesimiștii vieții tale?

Ai căutat țapi ispășitori? Ai dat vina pe tot ce mișcă-n țara asta, râul, ramul (:D)) pentru că viața ta nu este cum ar fi trebuit să fie?

Dar despre a cui viață vorbim? Nu despre a ta? Cum poate veni un străin să schimbe ceva fără ca tu să îi permiți?

Indiferent ce sau cine a fost factorul declanșator, TU ai fost cel/cea care a acceptat tacit noul curs al vieții, noul dictator al fericirii tale.

Se numește AUTOSABOTARE, și este un „program” extrem de subtil prin care omul își pune piedici în calea fericirii, bucuriei și trăirii în armonie.

AUTOSABOTAREA este programul prin care omul nu găsește soluții la probleme, ci inventează probleme la fiecare soluție.

Cu toții facem asta la un moment dat în viață. Ideal ar fi să nu pierdem vremea cu judecări, condamnări, ranchiună și încrâncenare, ci să vedem (și) în asta o lecție de viață.

Despre toate acestea și altele voi povesti în această seară în direct, pe canalul meu YouTube, unde te invit să-mi fii alături accesând adresa: https://youtu.be/Qpw_IUYIsv8

Dacă îți plac temele abordate de mine, nu uita să te abonezi la canalul meu YouTube la adresa https://www.youtube.com/user/edithkadar , și să dai clic pe clopoțelul din dreapta de la „abonează-te”, pentru a primi notificări de câte ori voi fi în direct.

Te aștept cu drag la o poveste.

Binețe, dragă OM!

Edith Kadar
Vibratia vindecarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: