MINCIUNA și INVIDIA – efectele lor asupra sănătății omului la toate nivelurile

MINCIUNA și INVIDIA – efectele lor asupra sănătății omului la toate nivelurile
Ai probleme de sănătate în zona gâtului? Laringite, amigdalite repetate, afecțiuni ale tiroidei sau dezechilibre în metabolismul calciului? Suferi de spondiloză cervicală sau de afecțiuni în zona gurii, danturii?

Cât de mult minți? Cât de des TE minți?
Iar dacă îmi răspunzi reflex că tu nu minți niciodată, te anunț oficial că tocmai ai folosit cea mai frecvent întâlnită minciună: „eu nu mint niciodată!”.
Serios?

De câte ori „gușa” ta a fost plină de cuvinte pe care le-ai oprit pentru a nu supăra pe altcineva, neglijându-ți propriile nevoi și necesități? Minciună față de tine.
De câte ori ai răspuns la întrebarea „ce faci?” cu automatul „bine”, fără să mai stai pe gânduri și să scoți la suprafață urletele din interiorul tău? Cât de sincer(ă) ai fost cu tine?
„Te pot ajuta cu ceva?”, ai fost întrebat(ă); iar tu ai spus în grabă „Nu!”, mulțumindu-ți orgoliul, și nu încercând să rezolvi tumultul sufletului. MINCIUNĂ!!!

Dar, cât de des ai simțit un lucru față de reușita și frumusețea altcuiva, dar ți-ai oprit cuvintele de laudă transformându-le în vorbe spuse pe la spate, izvorâte din sora minciunii – INVIDIA?

MINCIUNA și INVIDIA sunt emoții, trăiri, sentimente negative care au efecte toxice asupra sănătății omului la toate nivelurile: fizic, emoțional, mintal, psihic, sufletesc, spiritual.

Săptămânile trecute am vorbit despre efectele devastatoare ale altor emoții negative, iar dacă nu ai reușit să le vezi, te invit cu drag să o faci:

– FRICA are efecte asupra rinichilor și aparatului urinar, provocând retenția de apă, dar și probleme de circulație la nivelul picioarelor: https://youtu.be/iqa0ba4pnsA

– VINA și PĂCATUL trăite tacit au efecte negative asupra aparatului genital (vezi aici: https://youtu.be/ne7rv6z-1C8)

– FURIA și RUȘINEA afectează digestia și organele aparatului digestiv (vezi aici: https://youtu.be/QpMTc_R50vo).

– SUPĂRAREA, URA și TRISTEȚEA duc la boli ale inimii, sistemului circulator și plămânilor (vezi aici: https://youtu.be/D9e1IuB1BZw).

Care este legătura între psihic, creier și corpul fizic, și cum reușesc emoțiile să ne îmbolnăvească am povestit în emisiunea „TRATARE versus VINDECARE – de ce nu ne vindecăm întotdeauna deși urmăm tratamente?” – https://youtu.be/AjNsflw9CpM

Și cum se produce vindecarea, cu criza ei cu tot, poți urmări aici: CRIZA DE VINDECARE – https://youtu.be/N3tC0uqpmmk

Tot ceea ce îți povestesc am învățat prin prisma pregătirii mele ca medic (Facultatea de medicină din Timișoara, promoția 1990), a cursurilor de Noua Medicină Germanică, Recall Healing, Biorezonanță și trecută prin filtrul observațiilor personale de-a lungul anilor.

Așadar, te invit să îmi fii alături duminică, 18 februarie, cu începere de la ora 20, unde voi povesti LIVE despre efectele minciunii și ale invidiei asupra sănătății omului la toate nivelurile.

Nu trebuie decât să accesezi canalul meu YouTube la adresa https://youtu.be/ijAK8vvd_4E

Și pentru a nu pierde vreo transmisie a mea, te invit să te abonezi la canalul meu YouTube: https://www.youtube.com/user/edithkadar

Emisiunea poate fi văzută oricând, și după încheierea transmisiunii în direct.

Sunt @Edith Kadar, și te aștept să povestim pentru a ne informa și a ne deschide mintea.

„INFORMAȚIA DĂUNEAZĂ GRAV IGNORANȚEI ȘI ORGOLIULUI!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: