New Video Upload : NU TE SUPĂRA, FRATE!

NU TE SUPĂRA, FRATE!
Binețe, Om fain!

Te invit să urmărești emisiunea de vineri, 17 septembrie, seara de la ora 20.30 unde, de data asta, am fost invitată.

Gazda mea este Cristela Georgescu.

„Am văzut recent o ilustrație care are legătură cu tema aleasă pentru întîlnirea noastră. O tânără vine în vizită la bărbatul care o curta. Acesta o invită în casă și îi prezintă animalele sale de companie: o pisicuță scumpă și un cățel drăgălaș. Într-un colț, mare până la tavan, o dihanie. Femeia face ochii mari, iar el îi explică: ”Ego-ul meu”.

Dacă te bate gândul să declari că vrei ”să crești spiritual” sau ”să te vindeci”, ”să fii asumat”, fii pregătit să trezești un dinozaur adormit: ORGOLIUL TĂU.

Ești sigur că vrei cu adevărat să pleci în călătoria asta? Chiar ești? Ești sigur că nu e o capcană, care te cheamă să te alături inflației de spiritualitate și de smerenie?

Căci dacă este cu adevărat dorința autentică a sufletului tău și dacă ești cu adevărat pregătit, te asigur: vei întâlni Maestrul potrivit la momentul potrivit. Și-atunci vei descoperi nu doar orgoliul tău, ci ORGOLIUL ORGOLIULUI tău.

Ești capabil să vezi, să auzi și să primești DARUL Maestrului tău, când orgoliul va fi mai mare decât tine și mai mare decât casa ta, va rânji, va zbiera, va face totul pentru a te asurzi și speria? Vei mai ști cine ești fără orgoliul tău? Vei fi la fel de hotărât când se va prăbuși totul în jurul tău, mai ales eșafodajul care susținea masca? Vei avea curajul să te arunci în necunoscut fără toate centurile de siguranță pe care le-ai colecționat? Sau te vei supăra, vei înjura Maestrul și vei dori să faci cale întoarsă?

Da, cale întoarsă, dar în zadar. Căci te vei rătăci și vei înțelege mai devreme sau mai târziu că – odată pornit pe Cale – nu există ”înapoi”, toate podurile au căzut! Fii responsabil de ceea ce îți dorești, căci s-ar putea să primești, dar nu în felul și sub forma sub care îți imaginezi tu.

Deci, ești cu adevărat dornic și pregătit să te vindeci? Nu te grăbi să răspunzi!

Te invit pe 17 septembrie, adică vineri seara, în direct, de la ora 20.30 (ora României), pe canalul meu YouTube. Invitat special pentru o temă și o seară specială: Edith Kadar”.

Pentru a ne urmări te rog să accesezi adresa https://youtu.be/1uvOo8FofjY la ora anunțată.

Te așteptăm cu drag!

Edith și Cristela

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: