New Video Upload : GÂNDIREA ȘI ACȚIUNILE TALE ÎI AFECTEAZĂ PE TOȚI CEI DIN JURUL TĂU

GÂNDIREA ȘI ACȚIUNILE TALE ÎI AFECTEAZĂ PE TOȚI CEI DIN JURUL TĂU
GÂNDIREA ȘI ACȚIUNILE TALE ÎI AFECTEAZĂ PE TOȚI CEI DIN JURUL TĂU (LUNA NOUĂ în VĂRSĂTOR – 11.02.2021)

A face lucrurile impulsiv, fără a sta pe gânduri și a judeca înainte de a face ceva, a devenit deja o obișnuință. Prea puțini părinți își mai educă copiii să îi ajute și să țină cont de ceilalți copii.
„Ție să-ți fie bine” a devenit un îndemn ce se vrea plin de atenție și de grijă pentru viitorul urmașului, dar care este, de fapt, plin de egoism și de nepăsare față de ceilalți.
„De ce mi-ar păsa de altul” ai putea întreba.
„De ce să țin cont de altul și să nu-mi fie mie bine? Ceilalți cu ce m-au ajutat?”, poate fi o continuare.

Atunci când în gândirea și acțiunile tale ții cont de repercusiunile asupra celor cu care vii în contact, deja e un semn de maturizare și de înțelepciune. De ce? Pentru că, în primul rând, nici ție nu ți-ar plăcea ca cineva cu care ai o relație (orice relație) să facă ceva care te afectează doar pentru că nu a vrut să se gândească la alții.
Apoi mai este și faptul că acțiunile impulsive denotă imaturitate emoțională și iresponsabilitate, iar atunci când cântărești bine ceea ce urmează să faci, adică stai și gândești, arată că prioritatea ta nu ești doar tu ci și acea lume în care mai sunt și alții.

Imaginează-ți că ești șofer de autobuz și că faci curse regulate pe distanță mare. Responsabilitatea ta este să duci cu bine și în siguranță la destinație toți călătorii care urcă în vehicul. Pentru asta e nevoie să gândești ce ai de făcut înainte de a pleca în cursă: să verifici cauciucurile, combustibilul, uleiul, apa de răcire a motorului, frânele, adică tot ce asigură siguranța și confortul. Pe drum vei ține cont de toate regulile și restricțiile drumului, și nu te vei hazarda să faci manevre necugetate deoarece știi că viața a zeci de oameni se află în mâinile tale. La sfârșitul drumului ești liniștit și bucuros că oamenii au coborât mulțumindu-ți pentru călătoria plăcută, în care s-au relaxat.

Acum imaginează-ți că ești un șofer și că nu îți pasă de nimeni și de nimic. Nu verifici înainte de cursă nimic considerând că alții ar trebui să se ocupe de asta, întârzii, te cerți cu călătorii care îndrăznesc să îți atragă atenția, nu respecți nicio regulă, intri în depășiri periculoase pentru a-ți arăta mușchiu’ și vâna de șmecher, râzi când auzi că cei din autobuz sunt terifiați de comportamentul tău imatur și teribilist; iar dacă se întâmplă ceva neplăcut, vreun accident, vei avea grijă să dai vina pe toată lumea, că doar tu n-ai făcut nimic, oamenii-s proști!

La fel se întâmplă și în viață.
Când înainte de a face ceva stai și te gândești și iei în calcul toate variantele, înseamnă nu numai că ții cont de alții ci și că îți pasă de tine, de liniștea ta interioară.
Când acționezi impulsiv și teribilist și nu te gândești decât la satisfacția ta, iar pe oameni îi vezi doar ca pe instrumente prin care ajungi să-ți fie ție bine, se numește că nu îți pasă de nimeni și de nimic, ești lipsit de empatie și de înțelegere.

„Ce-mi pasă mie?”, s-ar putea să spui sau să gândești. Vezi tu, orice acțiune atrage după sine un răspuns din partea Universului, doar nu ai crezut că ești singur, nu?
Ceea ce semeni aia culegi. Cu cât ești mai imatur, cu atât vei fi mai nepăsător față de alții și față de rezultatele acțiunilor tale. Cu cât ești mai teribilist în gândire și acțiuni, cu atât vei ignora orice regulă a Universului. Doar că, vezi tu, nimeni nu e mai presus de lege.

Atragi în viața ta ceea ce ești CU ADEVĂRAT, nu ce vrei să pari. Am mai vorbit despre asta.
Ce faci tu când ești singur e treaba ta, dar atunci când gândirea și acțiunile tale îi afectează pe alții, pregătește-te de repercusiuni.

De exemplu să stai într-o relație toxică cu partenerul de viață și să nu ții cont de efectul acestei relații asupra copiilor voștri. Sau să decizi tu pentru altcineva ce (consideri tu că) este mai bine și să nu îți asumi responsabilitatea pentru rezultatele negative ce urmează. Și exemplele pot continua.

Iar atunci când nu te poți decide să faci schimbarea în viață, și tot amâni ignorând semnele, vine Universul și face ordine pentru că nimeni nu este mai presus de legile Universului.

O asemenea perioadă este în prezent și este dată de aspectul tensionat (cuadratură) dintre 6 planete aflate în Vărsător și cele 3 din Taur.
Vârful energetic este în 11 februarie, când avem momentul de Lună nouă în Vărsător.

Mai multe despre toate acestea voi vorbi într-o transmisiune în direct miercuri, 10.02.2021, cu începere de la ora 19.45 (ora României) pe pagina mea de Facebook și canalul meu YouTube.

Te aștept cu drag!

Binețe, Om asumat!

Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: