New Video Upload : NU MAI VOPSI GARDUL, ORICUM IESE LEOPARDUL – Mercur retrograd 14.10-04.11

NU MAI VOPSI GARDUL, ORICUM IESE LEOPARDUL – Mercur retrograd 14.10-04.11
„Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”, spune o binecunoscută zicală.
Adică degeaba încerci să îți ascunzi adevărata față, adevăratul tu, minciuna te va devora la un moment dat ca o fiară ținută în lanțuri și care evadează.

Desigur, mulți dintre cei care citesc asta sunt tentați să afirme „dar eu nu mint niciodată!”. Adică vrei să spui că așa cum ești în interiorul tău, când nu te vede nimeni, este și fața pe care ți-o văd ceilalți?

Imaginea pe care o arăți celorlalți a ajuns să fie mai importantă decât adevărul tău, decât cine ești în realitate.
Imaginea este ceva de îngrijit, de controlat, pentru a da bine în fața celorlalți, și devine, cu timpul, un „sport” care ocupă fiecare moment al zilei; nu te mai interesează cine ești cu adevărat, chiar ești dispus să renunți la tine, în schimbul aprecierii celorlalți, .
Pentru ca alții, străini de tine și de viața ta, să te accepte în cercul lor ești dispus, de multe ori, să renunți la cine ești, și ascunzi adevărata-ți față cu multă rușine și vinovăție.

Doar că, vezi tu, adevărul pe care îl scunzi în spatele aparențelor, a gardului vopsit, e ca un animal sălbatic pe care l-ai luat din mediul lui, l-ai încătușat, și pe care crezi că îl stăpânești. Acel adevăr ascuns, „leopardul” de care ți-e rușine, va face ravagii în interiorul tău pentru că este o energie ce nu poate fi oprită de niște „garduri” vopsite în culoarea minciunii.

Mulți oameni au ajuns să practice acest „sport” al ascunderii adevărului și întreținerii de aparențe.

Doar că va urma o perioadă în care minciuna va ieși la suprafață, iar adevărul nu va mai putea fi acoperit de „garduri vopsite”.

Din 14 octombrie și până în 4 noiembrie planeta comunicării, a comerțului și a aparaturii de comunicare, MERCUR, va intra în mișcare retrogradă în Scorpion, zodia secretelor, a subconștientului.

Ceea ce înseamnă că, și dacă vrei și dacă nu, adevărul va ieși la suprafață sub o formă sau alta. Vor fi afectate în special persoanele care încearcă din răsputeri să își ascundă adevărata esență și care pozează în altcineva decât sunt cu adevărat.

Dacă vrei să afli la ce să te aștepți și ce efecte pot apărea în viața și sănătatea ta, te invit să fii alături de mine în această seară de marți, 13 octombrie, într-un live transmis de la ora 19.45 pe pagina mea de Facebook și pe canalul meu YouTube.

Te aștept cu drag!

Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: