New Video Upload : CINE EȘTI TU DUPĂ PANDEMIE?

CINE EȘTI TU DUPĂ PANDEMIE?
Pandemia cu covid-19 a făcut ravagii în lume. Și aici nu mă refer aici la numărul de bolnavi, de purtători sau de decedați. Istoria va demonstra care a fost adevărul.

Acum mă refer la ravagiile pe care starea de urgență le-a produs la nivel uman. Oamenii au fost obligați să stea acasă, izolați, să nu mai socializeze decât cu cei din propria familie; copiii au rămas acasă, iar părinții au fost nevoiți să își privească în ochi educația pe care ei înșiși au dat-o urmașilor, sau nu.

În această perioadă s-au văzut clar adevăratele sentimente dintre partenerii de cuplu.

Tot acum a ieșit la suprafață și adevăratul caracter al oamenilor, acela pe care l-au ținut ascuns pentru a da bine în fața celorlalți.

Dar, mai presus de toate, au ieșit la suprafață fricile și lipsa de independență în gândire, reflectate în acceptarea tuturor știrilor, fără ca oamenii să se întrebe dacă totul este adevărat sau nu.

Se spune că din 15 mai măsurile se vor relaxa. Dar, dacă ar fi să facem o evaluare sinceră, intimă, CINE SUNTEM NOI DUPĂ PANDEMIE?

Despre acest subiect l-am invitat să povestim pe Cătălin Al Haj Ali, om de televiziune (Canal 33 și TVR1) și scriitor (a scris cartea „Ochii unui înger”), un om drag sufletului meu.
Emisiunea va avea loc miercuri, 13 mai 2020, de la ora 19, live pe Facebook și YouTube.

Te așteptăm cu drag!

Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: