Relațiile împiedică sau ajută dezvoltarea personală a partenerilor? – COMPRIMAT a la EDITH

Informația dăunează grav ignoranței!

Am fost deseori întrebată de ce, într-o relație, nu toți partenerii de sprijină în creșterea și evoluția personală și spirituală, ba chiar intervine, de prea multe ori, comoditatea, lâncezeala și traiul în „lasă că merge și așa!”
De ce oare?

Te aștept și în această seară live, pe YouTube, cu începere de la ora 21, să comunicăm pe marginea acestui subiect: eu îți vorbesc, iar tu îmi scrii părerea ta.

Și pentru a fi la curent cu toate transmisiile, te invit cu drag să te abonezi la canalul meu, unde voi fi live. Deschizi pagina, iar în colțul din dreapta sus vei vedea „Abonează-te”. Dă clic, și gata.

Nu uita, te aștept aici să comprimăm gândurile, să exprimăm idei și să comunicăm nu numai la nivel de minte, ci și la cel de inimă și suflet.

Îți mulțumesc și te aștept cu mult drag!

Edith Kadar

https://www.youtube.com/user/edithkadar

3 răspunsuri la „Relațiile împiedică sau ajută dezvoltarea personală a partenerilor? – COMPRIMAT a la EDITH”

 1. Mulțumesc! A picat la fix acest video 🙂
  De o bună vreme întâmpină această problemă cu soțul meu. De fiecare dată când citeam un articol care pe mine mă ajuta, un articol din care primeam răspunsuri la întrebările mele dădeam fw și soțului, am avut parte de tratament neașteptat, gen creier spălat și multe jicniri. Au coincis și cu o perioadă în care eu am început să mă impun și totodată să nu mă mai las condusă și umilită, iar astea nu i-au fost deloc pe plac. E că un vulcan lângă mine, dar s-a produs o schimbare și la el, și sunt recunoscătoare pentru asta, nu mai consuma alcool in fiecare seară. Dar atunci când bea își dă arama pe fata și constat că nu s-a schimbat nimic doar tace căci nici eu nu îi mai trimit materiale se studiat.
  Din păcate nu acceptă că noi am venit pe lumea asta si pentru altceva decât rutina: nastere-casatorie-procreere-moarte. Imi doresc din tot sufletul, conform zicalei: „think outside the box”.
  Voi medita la relația mea cu mine!
  Mulțumesc! 💚💚💚

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: