New Video Upload : AGITAȚIA INTERIOARĂ POATE DEFECTA APARATURA

AGITAȚIA INTERIOARĂ POATE DEFECTA APARATURA
AGITAȚIA INTERIOARĂ POATE DEFECTA APARATURA

Cred că ți s-a întâmplat cel puțin o dată să ai probleme din senin cu aparatura, fie că era vorba despre telefon, laptop, computer, televizor sau altceva. E posibil să ți se fi descărcat bateria proaspăt încărcată, sau să ți se închidă/restarteze laptopul sau tableta, sau pur și simplu să nu-ți mai pornească un aparat; sau e posibil să rămâi în drum pentru că bateria la mașină ți s-a descărcat.
Poate că nu ai dat importanță acestor evenimente și ai preferat să înjuri și să dai vina pe ghinionul care te urmărește doar pe tine. Dacă lucrurile s-au repetat, e posibil să te fi gândit și la varianta intervenției diavolului sau a altor ființe din planul nevăzut.

Dar dacă ți s-a întâmplat de mai multe ori iar mintea ta este deschisă și curioasă, e posibil să fi observat că toate aceste evenimente se produc atunci când ești stors de energie, când ai avut un conflict puternic cu cineva care se victimizează grupa mare (victimele fiind și cei mai mari vampiri energetici), sau când ai fost plin de furie, revoltă, ranchiună, frică, etc.

Dar mai există un moment în care să ai senzația că aparatura și mintea ți-o ia razna: atunci când planeta mentalului, comerțului, aparaturii și comunicării – Mercur – întră în mișcare (aparent) retrogradă. Acest lucru se va întâmpla de 4 ori în acest an, prima dată fiind între 14 ianuarie și 3 februarie.

Mai multe despre acest subiect, de ce se întâmplă toate acestea și cum putem evita aceste neplăceri, voi vorbi în cadrul unei emisiuni transmisă în direct pe pagina mea de Facebook și pe canalul meu YouTube joi, 13.01.2022, cu începere de la ora 20.30.

Te aștept cu drag.

Binețe, Om informat!

Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: