New Video Upload : ILUZIA PORTALURILOR ȘI A DATELOR SALVATOARE

ILUZIA PORTALURILOR ȘI A DATELOR SALVATOARE
A devenit deja o obișnuință să observăm și să postăm observația noastră despre orele care ne atrag atenția – 11.11, 12.12, 20.20 – și să căutăm semnificații ascunse în aceste cifre. Ne place să credem că mesajul este de la îngerii care ne protejează, sau că suntem speciali doar pentru că am putut observa o secvență numerică ce se repetă.

Apoi urmează datele speciale spre care ne concentrăm atenția: 21.12.2012 și mai nou 21.12 2020 despre care se scrie și se vorbește foarte mult ca și cum ar fi sfârșitul la ceva și puf!!! începe, ca prin minune, altceva.

Dragă om, degeaba observi ore sau date pe care le numești speciale; atât timp cât tu nu ai schimbat nimic în viața ta pentru a deveni special(ă) se numește că observi și vorbești despre cifre, atât.

Nicio cifră, niciun număr, nicio dată, niciun an nu vor face nimic pentru tine dacă tu rămâi acolo și nu faci nimic pentru a-ți fi mai bine.

21 decembrie va fi o zi ca oricare alta dacă tu nu te aliniezi vibrației respective.
Poate să se deschidă și 10 portaluri energetice, ele nu te vor aspira în starea de bine și de fericire atât timp cât tu te ții strâns de frică, ură, intoleranță, încrâncenare, judecată.
Cât timp nu renunți la ce ai fost pentru a permite să devii ceea ce este menit, toate orele și datele vor fi doar numere fără valoare.

Dar de ce avem nevoie să fim salvați?
De ce așteptăm portaluri de iubire sau mai știu eu ce ne lipsește și de ce nu le putem găsi pe cele din viața noastră?

Despre toate acestea și altele voi vorbi azi, vineri 04 decembrie 2020, de la ora 19.45, într-un live transmis pe paginile mele Facebook și pe canalul meu YouTube.

Te aștept cu drag!

Edith Kadar

Un răspuns la „New Video Upload : ILUZIA PORTALURILOR ȘI A DATELOR SALVATOARE”

  1. Draga Edith, consider acest subiect benefic si f important. Multumesc! Multumesc!Multumesc! Iata o alta enigma dezlegata si un nou apel la transformare transmis.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: