New Video Upload : NU EXISTĂ COPIL BOLNAV ÎN FAMILIE ARMONIOASĂ

NU EXISTĂ COPIL BOLNAV ÎN FAMILIE ARMONIOASĂ
Dragă Om fain, marți, 18 august, cu începere de la ora 20 (ora României), am avut onoarea de a fi invitata Cristelei Georgescu unde am povestit despre importanța atmosferei familiale și a armoniei dintre membrii familiei pentru sănătatea copilului.

Pentru mai multe amănunte te rog să citești rândurile Cristelei, iar pentru a accesa adresa paginii de YouTube unde va avea loc întâlnirea, te rog să dai clic aici: https://youtu.be/MxsEUm4PXf8

Binețe, Om armonios!

Edith Kadar

„Iubiți prieteni,

O temă mereu fierbinte pentru cei care se gândesc să devină părinți, pentru cei care urmează să fie părinți sau pentru cei care sunt deja părinți și se întreabă ce pot face pentru sănătatea copiilor lor.

Niciuna dintre problemele noastre de sănătate, nici măcar una, nu își are rezolvarea în locul în care se manifestă. Cel mai mare dar pe care îl putem face copiilor noștri este să ne punem pe noi în ordine, la toate nivelurile și să avem grijă de energia în care acesta se va naște și va crește.

Fiecare dintre noi este rezultatul ”programelor” moștenite de la părinți și al mediului în care a trăit/trăiește. Mai ales al ”programelor” provenite de la mamă. Toate trăirile ei anterioare sarcinii, din timpul sarcinii și al nașterii, după naștere, inclusiv cele legate de soț/partener vor fi ”programul”/softul/matricea pe care se va construi și care va conduce organismulul copilului.

Despre felul în care trăirile mamei și energia familiei influențează starea de sănătate a copiilor (încă din momentul în care ei sunt doar un gând în mintea/inima noastră), voi discuta mâine cu un iubitor de oameni și de viață, Dr. Edith Kadar.

Vă invităm să ne fiți alături LIVE pe canalul YouTube – Cristela Georgescu, Health & Nutrition Professional.

Linkul emisiunii aici: https://youtu.be/MxsEUm4PXf8

Cu iubire și cu recunoștință,

Cristela GEORGESCU❤”

Un răspuns la „New Video Upload : NU EXISTĂ COPIL BOLNAV ÎN FAMILIE ARMONIOASĂ”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: