New Video Upload : RELAȚIILE, DIVORȚUL și SOCRII

RELAȚIILE, DIVORȚUL și SOCRII
Continuăm cu subiectul vast al relațiilor. De data asta îți propun să zăbovim asupra altor aspecte sensibile, prea puțin discutate pe față: despre divorț și despre socri.

Într-o lume sinceră 100%, oamenii ar recunoaște că fiecare relație, indiferent de natura ei, trece prin momente tensionate, că are multe urcușuri și coborâșuri. Din păcate, prea puțină lume își asumă și părțile neplăcute ale relațiilor în care se află. Mulți dau vina pe celălalt, refuzând să-și vadă și bârna din propriul ochi.

Rezolvarea problemelor relaționale începe prin încetarea de învinuiri, oprirea comparației și a competiției, și prin comunicarea sinceră, fără patimi și patos.

Numărul ridicat de divorțuri arată că cele două părți comunică prea puțin, dar se învinovățesc mult. Și de multe ori socrii întrețin aceste conflicte, în loc să le potolească folosindu-și experiența de viață și înțelepciunea.

Despre relații, divorț și socri voi vorbi joi, 30 aprilie 2020, de la ora 19 cu Gabi Sîrghie, live pe Facebook și pe YouTube.

Tu ce părere ai despre acest subiect?

Te aștept cu drag!

Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: