New Video Upload : Despre CUM POȚI TRECE PESTE FRICĂ ȘI CUM TE POȚI ADAPTA LA NOU

Despre CUM POȚI TRECE PESTE FRICĂ ȘI CUM TE POȚI ADAPTA LA NOU
În această perioadă de criză cauzată de pandemia cu coronavirus, fiecare om reacționează și își trăiește viața așa cum știe mai bine, cum a fost învățat, sau cum se lasă influențat.

Unii sunt stăpâniți de frici și s-au lăsat pradă panicii și știrilor negative, fără să stea puțin să observe și să se întrebe dacă lucrurile chiar așa stau, sau dacă totul are vreo logică.
Alții se adaptează și își ocupă timpul cu orice altceva decât cu virusul.

Este foarte interesant că din câți prieteni am pe Facebook (și am, crede-mă), niciunul nu scrie că e în carantină cu coronavirus. Nu am găsit nicio postare a cuiva testat pozitiv care să ne povestească ce simptome are, cum se simte, ș.a.m.d. Adică, gândește-te, chiar și când ești internat în spital, tot intri pe telefon și scrii sau distribui ceva, oricât te-ai simți de rău. Acum… pauză!

În al doilea rând, mă întreb de ce copiii și animalele nu fac viroza cu corona. Ce îi face pe ei speciali? Aaa, știu, gata! Ei nu sunt afectați de toate aceste emoții, de frici și de panică pentru că nu le înțeleg. Ei pot fi afectați doar la nivel energetic, pentru că stau în jurul oamenilor panicați, sunt influențați de comportamentul și de agitația lor.

Dincolo de aceste observații, un lucru este cert: lumea, așa cum o știm, s-a oprit și va dispărea, că ne place sau nu.
Doar cei care se adaptează vor merge mai departe.

ATENȚIE! Nu mă înțelege greșit!
Oamenii nu mor sau lumea nu dispare din cauza virusului, ci vor fi afectați din cauza stresului cauzat de schimbare forțată a gândirii și a comportamentului de până acum.

Ce poți face să te adaptezi la nou, și cum poți trece peste frica ta, îți propun să povestim într-un live în această seară de miercuri, 18 martie, de la ora 20, live, aici, pe facebook.

Te aștept cu drag!

Binețe, Om înțelept!

Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: