New Video Upload : SINCRONICITĂȚI, COINCIDENȚE și MESAJE ale UNIVERSULUI

SINCRONICITĂȚI, COINCIDENȚE și MESAJE ale UNIVERSULUI
Ți s-a întâmplat vreodată să visezi ceva noaptea, iar ziua să se întâmple acel lucru? Sau să îți treacă prin minte o anumită persoană, iar în următoarele minute să te sune sau să chiar să o întâlnești?

SINCRONICITATE este un concept introdus de Carl Jung în 1920, și care se produce atunci când două sau mai multe evenimente, aparent fără legătură, se produc împreună pentru un observator.
Adică tu ești cel care observă aceste lucruri fără legătură aparentă, și tot tu faci legătura între ele. Poți să le numești și COINCIDENȚE.

Poți să le ignori, sau poți să fii atent la ele; și vei vedea că absolut nimic nu este întâmplător, și că totul are o semnificație.
Totul are o ordine foarte clară în Univers, iar coincidențele sau sincronicitățile sunt mesajele pe care le primim pentru ne alinia la întreg, la TOT, la UNUL, și a nu mai fi separați.

Despre SINCRONICITĂȚI, COINCIDENȚE și MESAJE ale Universului am vorbit cu Beatrice Motiu în emisiunea „Esenta Vietii”, vineri, 24 mai, cu începere de la ora 20, la Radio Zestrea Pecica.

Te așteptăm cu drag, Om fain!

Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: