New Video Upload : NIMIC DIN CEEA CE VEZI ȘI CE TRĂIEȘTI NU ESTE ÎNTÂMPLĂTOR

NIMIC DIN CEEA CE VEZI ȘI CE TRĂIEȘTI NU ESTE ÎNTÂMPLĂTOR
NIMIC DIN CEEA CE VEZI ȘI CE TRĂIEȘTI NU ESTE ÎNTÂMPLĂTOR

LUNA NOUĂ în BERBEC/TAUR; Eclipsa de Soare (20.04.2023)

Nimic din ceea ce facem nu este întâmplător. Suntem interconectați unul cu celălalt și cu tot ce este în jurul nostru prin fire de energie invizibile pentru ochiul uman. Fiecare moleculă a noastră este conectată cu fiecare moleculă a tot ce există în Univers. Și de aceea, nimic din ce vedem sau auzim nu este întâmplător sau accidental. Totul este o comunicare din partea Universului.

Ceea ce e în jurul nostru este, pentru fiecare om, ceea ce înțelege la nivelul său, după pregătirea, chipul și asemănarea sa.
Fiecare emoție este energie care se mișcă prin noi; în funcție de frecvența de vibrație a emoțiilor pe care le alegem, vom putea vedea și înțelege doar anumite situații și lucruri care au aceeași vibrație.

Un om plin de frici nu va putea observa altceva decât ceea ce îi aduce și mai multă frică: dacă îi este frică de sărăcie, va auzi doar poveștile și știrile care spun că urmează o perioadă grea, că urmează scumpiri și că nu se va descurca financiar. El va atrage în viața lui oameni plini de frici, care se panichează ușor, care se îndoiesc de tot ce arată altceva și care sunt nesiguri pe ei. El este pe frecvența fricii.

Un om care se vede urât va atrage oameni care să îi sublinieze ceea ce crede, și nu va putea vedea nimic frumos în viață și în jur. Se va plânge într-una de cât de urâtă este viața, cât de urât este sufletul celorlalți oameni (pe care nu-i cunoaște, desigur), cât de răi și nepăsători pot fi semenii. Pentru acest om nimic nu este frumos, totul trebuie să aibă un defect. El este pe frecvența lipsei de frumusețe.

Un om plin de ranchiună va atrage oameni ranchiunoși.
Un om plin de vinovăție va atrage oameni și situații care să-i amplifice vinovăția.
Un om care nu se iubește va atrage persoane care îl va contesta, care îl va părăsi, care să îi creeze impresia că nu este iubit.

Un om plin de liniște în suflet va avea o viață și relații liniștite.
Un om calm și împăcat cu sine nu va atrage oameni gălăgioși și cârcotași.
Un om care se iubește va atrage oameni care îl apreciază și îl admiră.

Suntem ceea ce simțim și simțim ceea ce suntem. Alegerea ne aparține. Dar, cum am scris la început, suntem interconectați unul cu celălalt și cu tot ce este în jurul nostru prin fire de energie invizibile pentru ochiul uman. Asta înseamnă că primim semnale de la Univers când ceva nu este în regulă, când negativul devine predominant în viața noastră și uităm ceea ce este frumos.

Dumnezeu ne vorbește prin oameni, de aceea nu întâlnim întâmplător persoanele din viața noastră. Ele apar pentru a ne arăta când ceva nu este în regulă. Vom întâlni oameni care ne vor spune, într-un fel sau altul, că ceea ce facem, gândim sau credem nu este bun pentru noi, și că ar trebui să facem niște schimbări în viață. Unii dintre noi îi vom respinge pe aceștia și îi vom considera răi, nerecunoscători, doar pentru că gândesc altfel. Alții, mai puțini, îi vom auzi și vom începe să schimbăm câte ceva în viață.

Dragă om, acum mă adresez direct ție: Universul îți vorbește prin mesaje. Nu întâmplător vezi o anumită știre; trebuie doar să observi mesajul. Nu întâmplător vezi un anumit material, un anumit film cu o anumită temă. Dacă tema este frica, caută în tine ce frici ai în acel moment. Dacă tema este despre copii, caută și vorbește cu copilul tău interior. Îți intră pe flux doar postări violente? Verifică cât de violent ești cu tine, cât de mult te pedepsești. Tema care îți apare cel mai frecvent în acele momente, în acea zi, este tema pe care ai de lucrat cu tine.
Nimic nu este întâmplător!

Joi, 20.04.2023, vom avea parte de un moment special, deloc întâmplător: a doua Lună Nouă în Berbec, și prima în Taur, precum și de o eclipsă de Soare. Ce înseamnă asta, cum poți recunoaște mesajele primite și cum poți interpreta „coincidențele”, voi vorbi în cadrul unei emisiuni în direct marți, 18.04.2023, de la ora 20.30, transmisă pe canalul meu YouTube și pe pagina mea Facebook.
Te aștept cu drag.

Binețe, Om înțelept

Edith Elisabeta Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: