New Video Upload : CIOCNIREA GENERAȚIILOR (avanpremieră)

CIOCNIREA GENERAȚIILOR (avanpremieră)
Marți, 28.03.2023, de la ora 20.30, ne vedem pe canalul meu YouTube și pe pagina mea Facebook pentru a vorbi despre generații, despre diferența de gândire și de mentalitate.
Doar pentru că generațiile următoare au altă gândire și fac lucrurile altfel, nu înseamnă că nu sunt bune sau că nu fac bine ceea ce fac. Dacă nu ar fi generațiile următoare nouă, nu ar exista progres. De ce? Pentru că am continua să facem și să gândim la fel, neschimbând nimic.

Generațiile noi ne scot din zona de confort. Unii vom lupta toată viața să îi adaptăm pe „cei mici” la noi, să îi aliniem la gândirea noastră pe care o considerăm cea mai bună; și, în loc să îi sprijinim și să învățăm noi de la ei, îi tratăm aproape ca pe niște dușmani doar pentru că nu fac așa cum le zicem sau cum credem noi că este acel bine.

Despre diferențele de gândire și manifestare ale generațiilor, despre tinerii din ziua de azi, despre a vrea să-i cunoaștem și nu să-i denigrăm, voi vorbi azi cu fiul meu, Yannis.

Te invit să îți iei copiii, indiferent de vârsta lor, și să ne urmărești.
Ce ai vrea să afli, dacă ai avea posibilitatea să întrebi? Pune întrebările aici, și vom încerca să răspundem la cât mai multe.

Te așteptăm cu drag!

Binețe, Om înțelept!

Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: