New Video Upload : CÂTE KILOGRAME CÂNTĂREȘTE TRECUTUL PE CARE ÎL PORȚI CU/ÎN TINE?

CÂTE KILOGRAME CÂNTĂREȘTE TRECUTUL PE CARE ÎL PORȚI CU/ÎN TINE?
CÂTE KILOGRAME CÂNTĂREȘTE TRECUTUL PE CARE ÎL PORȚI CU/ÎN TINE?

Ai probleme de greutate? Câtă greutate porți pe umerii tăi?
Cât cântărește vinovăția pe care ai acumulat-o de-a lungul anilor și pe care ai întreținut-o cuminte, că doar așa fac și alții?
Dar frica? Știi tu, frica de a nu muri până ce nu faci ceva bun în viață, teama că nu ești suficient, că nu poți reuși, că nu te vei putea ridica la nivelul așteptărilor celor pentru care, de fapt, nu contezi?
Cât de grea este „zestrea” de concepții limitative pe care le-ai preluat din familie, și pe care ai promis tacit să o dai mai departe urmașilor tăi?
Ce greutate au rușinea, furia, ura, judecarea pe care juri că nu le ai (doar ai o imagine de întreținut, ce naiba!) dar care te otrăvesc tocmai pentru că nu le permiți să iasă și refuzi să le recunoști?
Câte kilograme au emoțiile din trecut care nu-ți folosesc la nimic și pe care, totuși, le păstrezi cu sfințenie că poate ți-or folosi cândva, în viitor?
Cât cântărești în ochii tăi? Mult, puțin? Și aici nu mă refer la greutatea fizică, ci la valoarea pe care ți-o dai.

Ce consideri că este greu în viața ta? Să iubești? Să te iubești? Să fii tu însuți fără a-ți păsa de ce spune lumea?
Cât de greu este să te respecți, să te apreciezi și și să te placi dacă ceilalți (ai impresia că) nu o fac?
Cât de grea este sărăcia în simțire? La fel de grea ca sărăcia în bani?

Câtă greutate are acum viața ta, cu tot ce ai, simți și crezi că meriți?

Crezi că ai probleme cu kilogramele? Faci diete? Dar de restul greutăților din trecutul tău ai scăpat? Nu? Crezi că e suficient să rezolvi ceea ce se vede și să ignori ceea ce este tacit? Crezi că poți înșela Universul, karma și energia?

Despre toate acestea voi discuta în cadrul unei emisiuni în direct transmisă vineri, 17 decembrie, cu începere de la ora 20.30 pe canalul meu YouTube (https://youtu.be/KkK5v-GR6Z4) și pe pagina mea Facebook (https://www.facebook.com/edith.kadar/posts/10222119875531519).
Aceste informații vor fi prezentate ca avanpremieră la atelierul despre greutate pe care îl susțin în zilele de 18 și 19.12 (informații aici: https://alexaevent.ro/evenimente/seminar-online-cu-dr-edith-kadar-problemele-de-greutate/), iar informațiile subtile ne vor fi revelate de Luna plină în Gemeni de duminică, 19.12, și de intrarea planetei Venus în mișcare retrogradă în aceeași zi.

Te aștept cu drag.

Binețe, Om fain!

Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: