New Video Upload : CUM RECUNOȘTI MESAJELE TRIMISE DE UNIVERS?

CUM RECUNOȘTI MESAJELE TRIMISE DE UNIVERS?
Îți mulțumesc pentru semnele pe care mi le dai, Universule, dar eu aștept un semne mai semne decât cele pe care le-am primit. (You are another Me)

Cam așa se întâmplă de câte ori cerem și așteptăm semne, dar pentru că ele nu sunt așa cum ne așteptăm să fie, nu le luăm în seamă.

De cele mai multe ori când cerem un semn, noi și avem în minte răspunsul pe care ar trebui să-l primim de la Univers, de la Dumnezeu. Păi, și dacă avem deja răspunsul în minte, de ce mai așteptăm răspuns de la alții? Ca să ne confirme că avem dreptate? Să putem spune „ha, ai zăzut, am știut eu”? Păi ăsta nu e orgoliu pur sânge? „Doamne, cum să fie orgoliu când eu cer semne? Dar nu trebuie să accept tot, doar am liber arbitru, nu?!”. Mda, avem liber arbitru doar atunci când ceva nu ne convine, dar nu-l aplicăm și atunci când să renunțăm la control.

Când așteptăm și căutăm doar anumite semne și răspunsuri, când le respingem pe cele care nu ne plac (chiar dacă sunt cele de care avem nevoie în acest moment), acestea sunt semne clare de manie a controlului; și nu orice control, ci chiar a Universului. Nici nu ne jucăm de-a Dumnezeu, nu?! „Facă-se voia Ta, dar vezi să fie voia mea, da, măi Dumnezeule? M-ai auzit?!”

În fiecare moment primim ceea ce ni se potrivește pentru calea pe care am ales-o. Am ales să preamărim lucruri materiale? Da, le vom avea, dar prețul va fi pierderea legăturii cu Sursa, cu divinitatea, pentru că dumnezeul nostru va deveni ceea ce ne dorim cu atâta ardoare: banii, mașina, casa, ceea ce are celălalt și nu avem noi.

Cum ne dăm seama că ne îndepărtăm de Dumnezeu, de Sursă, de divinul din noi? Când nu acceptăm ce ne aduce viața, ce ne este trimis pentru ceea ce suntem acum, și comentăm într-una, contestăm ce primim și ne considerăm victime ale sorții. „Alții au, de ce eu nu am? Dumnezeu a uitat de mine. Doar alții au noroc, eu m-am născut sub o stea a ghinionului!”. Nu. Avem ghinion și blocaje doar atunci când vrem să mergem pe o cale care nu este a noastră.

Despre mai multe voi povesti în cadrul unei emisiuni în direct azi, marți, 05.04.2022, de la ora 14.30.

Te aștept cu drag.

Binețe, Om fain!

Edith Kadar

Lasă un comentariu