New Video Upload : COPIII SUNT VARIANTA ÎMBUNĂTĂȚITĂ A PĂRINȚILOR

COPIII SUNT VARIANTA ÎMBUNĂTĂȚITĂ A PĂRINȚILOR
COPIII SUNT VARIANTA ÎMBUNĂTĂȚITĂ A PĂRINȚILOR

Relația părinte-copil este cea mai importantă relație din viața unui om. De ce? Pentru că este prima relație care se formează în viața noastră, și prima care ne formează. Este etalonul după care se formează toate celelalte relații din viață.

Felul în care se raportează mama la sarcina abia apărută dă încrederea pe care o va avea copilul în el atunci când va crește. Fătul simte toate emoțiile și trăirile mamei, doar face parte din ea timp de 9 luni (sau cât a avut nevoie pentru a se naște), fac corp comun. Iar pentru cei care își fâlfâie ignoranța și spun că e o mare prostie să spui că fătul din burtă simte ceva (așa cum mi s-a scris de multe ori), ia, luați de aici și mai citiți: https://philobia.com/categorie-produs/psihogenealogia.

Trăirile mamei și felul în care ea se raportează la ceilalți și la viitorul copil vor deveni etalonul în crearea viitoarelor relații și în atragerea în viață a unei anumite tipologii de oameni, și nu a alteia.
Cu alte cuvinte, o mamă calmă și iubitoare va crea un copil calm care are în el semințele iubirii.
O mamă agitată, care a considerat că totul este împotriva ei, care a avut parte doar de conflicte, va crea un copil pentru care agitația și conflictele vor fi etalonul vieții și vor crede că asta e iubirea.
Un copil este echilibrat doar dacă părinții sunt echilibrați, la fel și relația dintre ei. Un copil provenit dintr-o familie disfuncțională nu va avea nici cea mai mică ideea despre ce înseamnă iubirea cu adevărat, sau pacea; pentru el va fi nevoie de conflicte pentru a se simți bine, doar acesta este programul de bază al lui.

E posibil ca un om să aibă un start mai greu în viață din cauza relației cu părinții și a relației dintre cei doi părinți. E posibil ca un om să refacă în viața lui ceea ce a văzut în copilărie în familia lui, și să creadă că asta este normalitatea. Nu toți vor să se schimbe și să schimbe felul în care se raportează la viață. De multe ori programele se derulează identic de la o generație la alta, de parcă ar fi copie la indigo. Dar, la un moment dat apare un copil care va deveni cel care schimbă toate regulile în familie. El este numit rebel, oaie neagră; este deranjant pentru unii, și poate fi considerat cu deficit de atenție, hiperactiv, autist, etc, doar pentru că nu este la fel cu cei previzibili din familie.

Indiferent în ce familie ne naștem și cu ce programe, rolul nostru este să oprim obiceiurile distructive și să nu le mai transferăm generației următoare. Pentru că nimic nu e bătut în cuie. Totul e schimbabil și perfectibil.

Și știi cum îți poți da seama că te schimbi? Uitându-te la copilul tău. El devine varianta ta îmbunătățită, un TU cu date și programe noi.

Nu îți pot explica mai bine decât invitându-te să urmărești în direct o emisiune părinte-copil. De data asta nu voi fi doar realizatoarea materialului, ci voi fi mama care îl are ca invitat pe fiul ei de 19 ani jumate, Yannis, pentru a povesti despre cum se vede viața din ambele perspective, care au fost urcușurile și coborâșurile, care au fost lecțiile și care au fost punctele cheie ale vieții. Eu, părinte, și el, fiu, vom povesti ambele veriante ale creșterii noastre ca oameni.

Te invit să urmărești emisiunea în direct miercuri, 27.07.2022, seara de la ora 20.30 pe canalul meu YouTube și pe pagina mea Facebook, și te invit să chemi alături de tine părinții și copiii tăi. Cred că merită să faci o radiografie a situației tale actuale. Dacă vrei.

Te așteptăm cu drag.

Binețe, Om deschis!

Edith Kadar
Yannis Tatut

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: