New Video Upload : SECRETELE NESPUSE POT CREA PROBLEME DE SĂNĂTATE (Luna Plină în Fecioară)

SECRETELE NESPUSE POT CREA PROBLEME DE SĂNĂTATE (Luna Plină în Fecioară)
SECRETELE NESPUSE POT CREA PROBLEME DE SĂNĂTATE
(Luna Plină în Fecioară)

Cu toții avem secrete mai mari sau mai mici. Indiferent că este vorba despre vârsta adevărată, despre aventuri ținute bine dosite, despre lucruri pe care le ascundem din trecutul nostru, până la copii înfiați cărora nu li s-a spus acest lucru, copii la care s-a renunțat și de care s-a uitat, la traume ce implică violul, incestul, abuzuri fizice inimaginabile, aceste fapte sunt ținute în secret.

De ce?
În primul rând pentru că povara este foarte grea și nimeni nu ne-a învățat să povestim despre ce s-a întâmplat, ci am fost învățați să ținem totul în noi pentru ca nimeni să nu știe rușinea sau fapta gravă pe care am trăit-o.
Am fost învățați că tot ce nu este în conformitate cu ceea ce se spune de alții că e bine ne face automat răi, demni de rușine, plini de vinovăție și că doar focul iadului ne mai poate purifica.

De obicei nu spunem ce s-a întâmplat de frica de a nu-i supăra sau deranja pe alții, nicidecum nu ne gândim la noi, la ce simțim noi. Cum am putea face asta când ni s-a repetat că a ne gândi la noi și la binele nostru este egoism și că ne va paște eterna damnare dacă facem asta.

Nu spunem ce s-a întâmplat deoarece „luptăm” mult timp să îngropăm ce a fost, ce simțim și încercăm prin diferite metode să oprim gălăgia aceea din noi, vocile suferinței neprocesate, nerecunoscute, negate, respinse. Iar rezultatul este, de cele mai multe ori, că totul se amplifică și că în loc să ne fie mai bine ne este din ce în ce mai rău și ajungem la diferite boli create de suferința nemărturisită și ținută secret.

Când vine vorba despre a scoate la suprafață acel secret, acea suferință, mintea maimuță va face tot posibilul să ne pună piedici și vom găsi tot felul de motive să amânăm sau să căutăm variante revizuite și adăugite. E nevoie de multă determinare, de multă răbdare, de multă iubire de sine, de multă iertare pentru a apuca taurul de coarne și a spune ce s-a întâmplat cu adevărat și nu ce vrem noi să se știe.
De multe ori alegem să ducem secretul în mormânt, cum se zice, și ne și repetăm în sinea noastră că mai bine murim decât să spunem ce s-a întâmplat. Și uite așa ni se îndeplinesc dorințele și ajungem să facem boli grave și chiar să murim; asta este varianta de rezolvare pe care am ales-o.

Problema este că secretele nu dispar odată cu timpul și cu corpul fizic, ci se transmit din generație în generație lăsându-le moștenire copiilor și nepoților grele poveri care îi împiedică să aibă o viață normală, așa, din prea multă „iubire” și asumare. Și uite așa generațiile următoare sunt deja programate să caute inconștient ceea ce au ștanțat în codul genetic, secretele strămoșilor, și să le rezolve pentru a putea trăi propria lor viață.

Doar că la un moment dat unele secrete pot erupe scoțând la suprafață gunoaie vechi moștenite în familie.
Momentele de Lună plină au „darul” de a scoate la suprafață demonii interiori.

Vineri, 18 martie, are loc momentul de Lună plină în Fecioară care facilitează scoaterea la suprafață de vechi traume prin boli apărute subit. Despre toate acestea voi vorbi în cadrul unei emisiuni în direct transmisă vineri, 18 martie, cu începere de la ora 20.30 pe canalul meu YouTube și pe pagina mea Facebook.

Te aștept cu drag.

Binețe, Om înțelept!

Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: