New Video Upload : CU SAU FĂRĂ VOIA TA, LUMEA SE SCHIMBĂ ORICUM

CU SAU FĂRĂ VOIA TA, LUMEA SE SCHIMBĂ ORICUM
CU SAU FĂRĂ VOIA TA, LUMEA SE SCHIMBĂ ORICUM
MAREA CONJUNCȚIE URANUS-MARTE-NODUL NORD în TAUR

Avem noi, așa, o credință cum că dacă nu suntem de acord cu ceva sau cu cineva, lumea va rămâne neschimbată, va rămâne așa cum ne place, ca și cum am avea o superputere de a îngheța timpul și energia în loc. Avem senzația că dacă refuzăm să ne adaptăm, dacă refuzăm să acceptăm schimbările care vin odată cu timpul, vom putea rămâne acolo, în lumea pe care o cunoaștem și căreia nu vrem să îi dăm drumul.

Lumea se schimbă în permanență, indiferent dacă noi suntem de acord sau nu, dacă acceptăm sau ne împotrivim, dacă mergem cu fluxul sau ridicăm ziduri din încăpățînarea de a ne adapta.

Totul, dar absolut TOTUL este ENERGIE! Iar energia curge, nu stagnează.
Am spus TOTUL, deci și noi suntem tot energie. Și obiectele sunt energie. Și gândurile și emoțiile sunt tot energie. Doar că au frecvențe diferite de vibrație. Și cum energia se schimbă constant (ea curge ca o apă), totul în jur se schimbă constant, inclusiv noi, concepțiile și gândirea noastră. Sau cel puțin așa ar trebui.

A încerca să reziști la schimbare este ca și cum ai sta pe malul oceanului, ai filma tsunami-ul care se apropie, și ai crede că nu are cum să te afecteze.

Rezistența la schimbare se recunoaște ușor: senzația permanentă de oboseală, stare de neliniște interioară, dureri de cap, dureri de oase și articulații, nevoia de a comenta în permanență, de a critica și de a-i judeca pe cei care fac altfel, care gândesc diferit, și mania controlului.
Cei care se opun schimbării trăiesc mult în trecut, și nu pierd nicio ocazie să povestească ce bine a fost într-o perioadă demult apusă. Pe tineri îi consideră „generație pierdută” pentru că îndrăznesc să gândească altfel. Sunt cei care în permanență îi apostrofează pe ceilalți pentru că nu sunt, nu fac și nu gândesc ca ei. Sunt „moraliștii” de serviciu, care nu pierd nicio ocazie să se împăuneze cu cinstea și corectitudinea lor. Și pentru că trăiesc mult în trecut, sunt predispuși la depresie, iar viitorul le poate crea atacuri de panică.

Dragă Om, mă adresez acum ție direct: energia folosită pentru a te opune schimbării te stoarce de vlagă, de sănătate și de viață, și te duce spre boli din ce în ce mai grave. Aceeași cantitate de energie o poți folosi pentru a face ceva constructiv.

Tehnologia se schimbă, avansează. Aparatura e din ce în ce mai sofisticată.
Oamenii se schimbă în permanență. Generațiile sunt total diferite.
Gândirea trebuie să se adapteze, la fel și mintea. Conștiința este în expansiune continuă.
Va rezista doar cel care se adaptează și îmbrățișează noul. Ceilalți… rămân în urmă obosiți, bolnavi, frustrați.

Că accepți schimbarea sau nu, ea se va produce oricum. Mai ales că acum avem parte de un eveniment astrologic foarte important: marea conjuncție dintre Uranus (planeta surprizelor, a tehnologiei, progresului și revoluției), Marte (acțiunea, conflictul, războiul) și Nodul Nord (karma, lecțiile prezentului) în zodia Taurului, care reprezintă materia, pământul, corpul fizic, banii. Ultima dată această conjuncție în Taur a avut loc acum 2300 de ani.
Lecțiile acestui aspect sunt clare: te adaptezi, mergi mai departe; te împotrivești, suporți consecințele.

Mai multe despre acest eveniment astrologic și mesajul pe care îl transmite voi vorbi în cadrul unei emisiuni transmisă în direct luni, 01.08.2022, de la ora 20.30, pe canalul meu YouTube și pe pagina mea Facebook.
Te aștept cu drag.

Binețe, Om conștient!

Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: