New Video Upload : ASCULTĂ-ȚI INTUIȚIA ȘI RESPECTĂ PROMISIUNILE FĂCUTE. ALTFEL…

ASCULTĂ-ȚI INTUIȚIA ȘI RESPECTĂ PROMISIUNILE FĂCUTE. ALTFEL…
Luna octombrie este o lună specială din mai multe puncte de vedere. I se mai spune popular și Brumărel.

De data asta voi vorbi despre aspecte speciale astrologice ce vor avea loc în cea de-a zecea lună a anului 2020.

În 02 octombrie, la ora 00.05 (ora României) va avea loc momentul de Lună Plină în Berbec. Special la această lună este că ea va găzdui două astfel de momente, a doua Lună Plină având loc în ziua de 31.10 și va fi în zodia Taurului.

Luna este despre intuiție, printre altele, iar mesajul Lunii Pline în Berbec este: „Ascultă-ți intuiția, nu te grăbi, altfel vei da cu capul de nu te vezi!”.

Pe 27 septembrie, planeta comunicării, Mercur, a intrat în zodia Scorpionului, ceea ce înseamnă probleme în comunicare, încercări de a ascunde adevărul și scoaterea la suprafață a secretelor și „demonilor” interiori. Mesajul este: ”Ce-i în gușă dar nu-i în căpușă va avea efecte grave asupra ta!”

Pe 29 septembrie, planeta karmei, Saturn, și-a reluat mersul direct în Capricorn, iar mesajul este: ”Atenție la deciziile tale! Ești pe cont propriu acum!”

Pe 04.10 planeta tenebrelor, Pluton, va ieși și ea din mișcare retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că vom asista la curățări intense la nivel planetar, dar și la nivel de arbore genealogic. Mesajul este: „Iar Pământul se va curăța, cu sau fără tine!”

Despre intuiție și consecințele nescultării ei, despre demonii interiori și karma ignorării semnelor din partea Universului voi povesti într-o transmisiune live joi, 01.10, pe pagina mea de Facebook și pe canalul meu YouTube, cu începere de la ora 17.30.

Te aștept cu drag!

Edith Kadar

Lasă un comentariu