New Video Upload : (IN)CONȘTIENȚA DE SINE și ale ei consecințe în viața omului

(IN)CONȘTIENȚA DE SINE și ale ei consecințe în viața omului
(IN)CONȘTIENȚA DE SINE ȘI ALE EI CONSECINȚE ÎN VIAȚA OMULUI

A vorbi despre conștiența sau inconștiența de sine este ușor. Dar a înțelege cu adevărat despre ce este vorba, e un pic mai dificil.
Una este teoria, iar alta este practica aplicată.

CONȘTIENȚA și CONȘTIINȚA de sine sunt teme des întâlnite în această perioadă de trezire în spirit.

CONȘTIINȚA definește o stare de apartenență la ceva important pentru fiecare om: clasă socială, nivel moral sau trezire în spirit.

CONȘTIENȚA descrie o stare de luciditate, de atenție la noi înșine, la ce este în jur, la ceilalți, la cum decurg lucrurile, la ordinea vieții.

Dacă CONȘTIENȚA ne arată CE suntem în viață, CONȘTIINȚA indică clar CINE suntem față de noi înșine.

A fi CONȘTIENT implică a fi treaz, a nu trece absenți prin momentele vieții, ci a le trăi, a fi acolo prezenți în fiecare clipă de trăire; adică a nu fi inconștienți.

Imaginează-ți un om leșinat sau în comă. El nu este conștient, treaz, și nu poate răspunde la stimulii externi, la ce i se întâmplă.
La fel se întâmplă și cu oamenii: de multe ori trec prin viață fără să observe ceva – trăiri, oameni, evenimente, oportunități, bucurii, momente de iubire. Ei funcționează, parcă, pe pilot automat, ca niște roboței. Poți spune că acești oameni nu trăiesc, ci doar supraviețuiesc, de parcă ar fi în comă.

Desigur, până la un moment dat cu toții suntem la acest nivel.
Diferența o face TREZIREA!
Adică acel moment în care realizăm că suntem mai mult decât niște trupuri umblătoare, că viața e mult mai mult decât să fim slujitori ai poftelor corpului.
Acel moment în care omul înțelege că el își trăiește viața, și nu viața îl trăiește pe el, și că ceea ce a primit în și de la viață este în conformitate cu ceea ce a acceptat.
Acel moment în care te trezești din „somnul” educației care uniformizează, cea a lui „trebuie” și „nu-i frumos”, și realizezi că poți gândi în afara „cutiei”.

TREZIREA se face atunci când începi să fii conștient de emoțiile și trăirile tale, când înțelegi că ai frici, furii, rușine, vină, supărări, minciuni, că trăiești în iluzie și ai multe atașamente.
CONȘTIENȚA este atunci când știi toate astea și vrei să schimbi ceva, orice, pentru a deveni mai bun, mai performant, mai fericit, mai împăcat cu tine.

Într-o perioadă în care se trâmbițează mult pe tema CONȘTIINȚEI înalte care ar trebui să fie omul, ar fi bine ca el să devină, mai întâi, CONȘTIENT de el însuși.

Pentru a ajunge cineva (CONȘTIINȚA), e necesar să știi, mai întâi ce ești și ce nu ești (CONȘTIENȚA).

Binețe, dragă OM!

Te invit să povestim puțin despre acest subiect duminică, 11 martie, seara, de la ora 20, în direct, aici.

Săptămânile trecute am vorbit despre efectele devastatoare ale altor emoții negative, iar dacă nu ai reușit să le vezi, te invit cu drag să o faci:

Toate aceste înregistrări au rolul de a te ajuta să devii CONȘTIENT(Ă) de tine pentru a deveni o CONȘTIINȚĂ.

Tot ceea ce îți povestesc am învățat prin prisma pregătirii mele ca medic (Facultatea de medicină din Timișoara, promoția 1990), a cursurilor de Noua Medicină Germanică, Recall Healing, Biorezonanță și trecută prin filtrul observațiilor personale de-a lungul anilor.

Așadar, te invit să îmi fii alături duminică, 11 martie, cu începere de la ora 20, unde voi povesti LIVE despre (IN)CONȘTIENȚA de sine

Nu trebuie decât să accesezi canalul meu YouTube la adresa: https://youtu.be/EkV3hiHx5lY

Și pentru a nu pierde vreo transmisie a mea, te invit să te abonezi la canalul meu YouTube: https://www.youtube.com/user/edithkadar

Emisiunea poate fi văzută oricând, și după încheierea transmisiunii în direct.

Sunt Edith Kadar, și te aștept să povestim pentru a ne informa și a ne deschide mintea.

„INFORMAȚIA DĂUNEAZĂ GRAV IGNORANȚEI ȘI ORGOLIULUI!”

Binețe, OM fain!

dr. Edith Kadar

Lasă un comentariu